Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Ekonomi- eller redovisningsassistent på jakt efter en ny möjlighet?

Ansök nu
Ekonomi- eller redovisningsassistent på jakt efter en ny möjlighet?

Om uppdraget
Hur din roll som ekonomiassistent/redovisningsassistent kommer se ut kan variera från kund till kund, men du får alltid en noggrann genomgång och uppdragsbeskrivning innan uppstart. Som konsult hos oss har du alltid en ansvarig konsultchef som du kan vända dig till när du har frågor.

Som ekonomiassistent kommer du främst att sköta:
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Betalningar
  • In- och utbetalningar
Vem är du?
Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbete. Vi söker både dig som arbetat i en bred roll såväl som dig som arbetat med en specifik arbetsuppgift inom ekonomiområdet.

Vidare ska du ha goda kunskaper i:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Officepaketet, meriterande om du har erfarenhet av systemen Visma, Navision, Fortnox, SAP eller liknande.
Som person är du utåtriktad och gillar att ställas inför nya utmaningar. Du har lätt för att anpassa dig till nya miljöer och situationer. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Bra att veta
Ovanstående kan innebära konsultuppdrag med anställning hos SJR. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Carin Forsén 0704-715912 alternativt Talent Acquisition Manager Mona Yusefi 072-394 33 65.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare