Hoppa till innehåll
SCHMITZ Cargobull logotyp

Lagermedarbetare med känsla för service

Ansök nu

Är du strukturerad, noggrann och självgående? Vill du vara en del av en tillväxtresa och arbeta som lagermedarbetare på ett av de ledande företagen inom fordonsindustrin? Då har du chansen att bli en del av Schmitz Cargobull!

Vi söker nu en ansvarstagande lagermedarbetare som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Placeringsort - Helsingborg

Vad gör man i rollen som lagermedarbetare?

Hos oss kan du se fram emot en varierad vardag med både fysiska lageruppgifter samt lageradministration. Arbetet innehåller traditionella lageruppgifter så som hantering av in- och utleveranser, systemhantering i SAP men också inkommande mail samt telefonsamtal från kunder. Detta innebär att du behöver ha en hög servicenivå och trivas i mötet med kund.

I rollen som lagermedarbetare ingår bland annat:

* Administrativa uppgifter samt systemhantering i SAP

* Plockning och Packning

* Fakturahantering

* Sortera och säkerställa god ordning på hyllorna

* Hantering av inkommande orders i webbshop

* Truckkörning

* Bokning av transport

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbetslivet från lager och logistik där du tidigare arbetat självständigt i en liknande roll. Som person är du noggrann, ansvarstagande, lyhörd och utför ditt arbete med en hög kvalité. Vidare tror vi också att du har en god fysik då det förekommer en del tunga lyft och att du innehar truckkort A+B samt B-körkort.

Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och har du ett intresse eller erfarenhet av fordonsbranschen sen tidigare så är det en klar fördel.

I rollen som lagermedarbetare kommunicerar du löpande med kollegor på huvudlagret i Tyskland varför du bör känna dig trygg i att kommunicera på engelska. Du talar även obehindrat på svenska, i tal och skrift.

Schmitz Cargobull är experter på...

släpvagnar och trailers för godstransport. Med en årlig produktion på cirka 60 000 släpvagnar och med cirka 6 000 anställda är Schmitz Cargobull AG Europas ledande tillverkare av släpvagnar, trailers och lastbilskroppar för temperaturkontrollerade transporter, styckegods och bulkvaror.

Företaget grundades 1892 i Tyskland och har sedan dess utvecklats till en av världens ledande tillverkare. Det finns en stark närvaro globalt och ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet genom att man har vidtagit åtgärder för att minska företagets miljöpåverkan. Bland annat genom att investera i förnybar energi och användning av återvunnet material i tillverkningsprocessen.

Läs gärna mer om oss här

För att söka rollen...

Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Sista ansökningsdag är 2023-05-31

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta, Lukas Drelich - lukas.drelich@roirekrytering.se

Anställning hos: SCHMITZ CARGOBULL

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: 100 %

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare