Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare / Trading Manager
Göteborg / Helsingborg

Sjöfarten måste genomgå en omställning för att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar framtid. Med sin Trading-enhet i spetsen tänker Scanunit spela en viktig roll i denna gröna omställning. Som anställd på deras Trading-enhet kommer du att tillhandahålla olika tjänster och produkter till sjöfartsindustrin och ha möjlighet att samarbeta med kunder från norra Europa.

De erbjuder ett intressant arbete i en dynamisk industri där du kommer att ha det övergripande ansvaret för Scanunits Trading-enhet och du kommer att rapportera direkt till CEO. I Sverige har Scanunit kontor i Helsingborg och Göteborg och du kan utgå från någon av dessa orter.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Som teknisk säljare kommer du ha ansvar för försäljning inom Scanunits Trading-enhet samt

  • Ansvara för prissättning
  • Utvärdera produktportföljen och föreslå eventuella förändringar
  • Aktivt söka upp nya kunder samt ha kontinuerlig uppföljning med befintliga kunder
  • Förhandla med kunder och leverantörer
  • Ansvara för avtal med kunder och leverantörer

Du kommer även att vara ansvarig för att sätta upp och följa mål/KPI för affärsområdet Trading.

Vad har Marcin Mikolajczak, CEO att säga om hur det är att jobba på Scanunit?

"Jag valde att börja jobba på Scanunit då bolaget är i en förnyelsefas, jag ville vara med och påverka denna utveckling. Att jobba på Scanunit är väldigt varierande, vi jobbar med frihet under ansvar och man får alltid planera sitt arbete själv.

Nu söker vi en teknisk säljare till vår Trading-enhet och i denna roll har du möjlighet att påverka företagets strategiska riktning och utveckling.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är mycket strukturerad och har god förmåga att planera ditt jobb. En hög social kompetens är viktigt för att skapa goda relationer med våra kunder och leverantörer."

Vad säger Erik om Scanunit?

"Jag började jobba på Scanunit för ett år sedan och det har varit en mycket givande resa. I min roll är jag projektledare för stål och rör, där jag är delaktig i allt från besiktning och planering till genomförande. Varje projekt är unikt och utvecklingskurvan är hög, man träffar otroligt mycket folk och bygger goda relationer.

Det mest attraktiva med att jobba på Scanunit är att man har högt egenbestämmande hur projekten planeras och genomförs, kombinerat med en kamratlig och professionell krets av kollegor. Trots att projekten kan vara utmanande känner man alltid att man har kollegor i ryggen."

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av att ha jobbat ombord på fartyg, inom marin- eller varvsindustrin
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
  • Svensk medborgare
  • God datorvana och van användare av MS Office

Din profil
Scanunit söker dig som är driven och noggrann samt har en vilja att driva deras Trading-enhet framåt. De förväntar sig att du är strukturerad, tycker om att ha kundkontakt och är van vid att lägga upp ditt eget arbete. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till Scanunits kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt och kunder är en del av det dagliga arbetet så körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, tel. 0720-762334 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Scanunit
Scanunits huvudkontor ligger i Helsingborg och har ett filialkontor i Göteborg. Scanunit AB är även etablerat i Danmark, Scanunit Industrial Services ApS. Under åren har verksamheten expanderat och vi är nu Skandinaviens ledande leverantör av helhetslösningar inom underhåll för sjöfart. Våra kunder behöver inte ha flera leverantörer - Scanunit erbjuder hela paketet. Detta ger bland annat lägre miljöpåverkan och högre kostnadseffektivitet.

Läs mer om Scanunit på: www.scanunit.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare