Hoppa till innehåll
Sandahls Logistik AB logotyp

Transportledare till vårt kontor i Helsingborg

Publiceringsdatum
21 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Åse Jeppson
Email
Telefon
Vi söker en engagerad transportledare som har ett stort kontaktnät inom branschen och gillar händelserika arbetsdagar. Du behöver ha god kunskap om Sveriges geografi samt en god inblick i lastoptimering.

I dina arbetsuppgifter ingår att lastplanera våra ekipage, ta emot och registrera bokningar, personalförsörjning/schemaplanering för chaufförer samt aktivt sälja/köpa gods för att bidra till ett optimalt utnyttjande av våra ekipage. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och ansvarar för att vi håller en hög kvalitet. I tjänsten ingår daglig kontakt med chaufförer, andra speditörer och kollegor inom branschen.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och gillar att arbeta i en resultatinriktad miljö med ett högt tempo. Du behöver ha en stark planerings- och organisationsförmåga och ha förmågan att hantera flera bollar i luften samtidigt. Vi förutsätter att du har en god datorvana och gillar att bidra till en dynamisk arbetsmiljö.

I Helsingborg bedriver vi trafik alla dagar i veckan och helgtjänstgöring ingår var tredje helg. Tjänsten är en heltidstjänst, provanställning tillämpas i 6 månader. Lön enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? För att söka tjänsten kontaktar du vår platschef, Åse Jeppson, via mail: ase.jeppson@sandahls.com alternativt via tel: 0733-73 60 72.
Sandahls Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 april 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.