Hoppa till innehåll
Sales Collective logotyp

Account Manager till Mer Helsingborg

Ansök nu
Är du i början av din karriär och söker efter ett snabbväxande techbolag med hjärta för miljön att utvecklas i?
Hos oss får du arbeta i ett passionerat team som vill något Mer! Vi hjälper våra kunder att ställa om till en mer hållbar framtid genom att tillhandahålla lösningar inom elbilsladdning och vi växer så det knakar. Nu söker vi dig som är i början av din säljkarriär och som är redo att utmanas och utvecklas. Vi är Mer, är du?

Om rollen
Du arbetar med företagsförsäljning B2B med fokus på bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag. Du har en egen säljbudget och mejlar, ringer, samt bokar in och genomför digitala kundmöten med nya kunder.

Övriga ansvarsområden:
  • Hitta, kvalificera och bearbeta nya och inkommande leads
  • Genomföra säljpresentationer och behovsanalys
  • Ta fram anpassade offertförslag och stänga affärer och avtal
  • Arbeta med Mer's digitala säljverktyg (Hubspot, Vainu, GetAccept)
  • Arbeta med företagets CRM-system och affärssystem
  • Medverka på mässor och bygga ett nätverk i branschen
I Mer's säljteam samarbetar du med många glada och passionerade kollegor i Helsingborg, Stockholm och Göteborgsregionen, som tillsammans med dig driver Mer's marknadsföring och försäljning på den svenska marknaden. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Helsingborg, och du rapporterar till vår Senior Sales Manager

Vem är du?
Vi tror att du är relativt nyexaminerad och i början av din säljkarriär. Nu söker du efter ett snabbväxande bolag, med hjärta för miljön att utvecklas i. Vi tror att du kommit fram till att du älskar försäljning och att du vill arbeta tillsammans med andra likasinnade säljare som också vill påverka vår omvärld på riktigt. Du gillar att kommunicera, förstå kundens affär och skapa värde för kunden. Om du är som oss så får du energi av ett påskrivet avtal och en nöjd kund. Du är nyfiken både på ny teknik och kundernas behov och gillar till att bidra till löpande utveckling och förbättringar.

Vi vill gärna att du har:
  • Erfarenhet av något års telefonförsäljning eller direktförsäljning, gärna inom B2B
  • Akademisk eller eftergymnasial utbildning
  • God färdighet i tal och skrift på svenska och engelska
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är både kommunikativ och relationsbyggande. Du har hög arbetsmoral, ett stort personligt driv och gillar utmaningar. Som person har du förmågan att identifiera nya möjligheter och genomföra förhandlingar med dina kunder.

Vad erbjuder vi?
Mer är på en spännande tillväxtresa med fokus på tillväxt och scale-up. Som en av oss kommer du att arbeta med kollegor där laget går före jaget, vi ställer upp för varandra och hjälps åt att nå våra mål och få nöjda kunder. Du kommer att utvecklas både professionellt och personligen i en snabbväxande bransch och dynamisk miljö, i takt med att företaget och marknaden utvecklas. Vi har en väl genomarbetad onboarding där du under ett par veckor lär dig om Mer's kultur och vision, e-mobiltet, kundernas behov samt våra lösningar inom elbilsladdning. Vi säkerställer löpande professionell säljträning och coaching tillsammans med närmaste ledare och erfarna kollegor.

Ansök
Rekryteringsprocessen fortlöper löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Sales Collective.
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Om Mer
Mer Sweden är en ledande laddoperatör för elbilar i Sverige och en del av den europeiska laddkoncernen Mer. Vår mission är att erbjuda hållbar elektrisk mobilitet som är enkel och tillgänglig för alla för att driva omställningen till elektrifierat.

Mer är en europeisk laddkoncern som består av flera e-mobilitetsföretag i Europa, och ägs av Statkraft. Även om varumärket Mer grundades 2020 består laddportföljen av företag i Norge, Sverige, Tyskland och Storbritannien som har många års erfarenhet av e-mobilitet. Mer Sweden AB utgör Mer-koncernens svenska organisation och ägs av Statkraft, Jämtkraft, Tekniska verken i Linköping och Öresundskraft. Huvudkontoret ligger i Helsingborg och i bolaget arbetar över 40 passionerade medarbetare.

Välkommen att söka !
Mer info
Kontaktperson
Martin Nyberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi har nycklarna som får dig att växa som person, med löpande kompetensutveckling åt alla.

Anslut till vårt nätverk för ett personligt möte och access till våra lediga tjänster och uppdrag!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare