Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Innesäljare till Ramirent i Helsingborg

Ansök nu
Har du hög servicekänsla, är relationsskapande och trivs med högt tempo? Då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Helsingborg söker nu en positiv, lösningsorienterad och förtroendegivande innesäljare. På Ramirent är vårt mål att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna till våra kunder. Vi är ett tajt gäng som alltid strävar efter att leverera den bästa kundupplevelsen. Vi vill vara bäst i stan och ha roligt på jobbet!

Vår nya stjärna inom kundservice
Som innesäljare har du en viktig roll på Ramirent eftersom du är ansiktet utåt. Du ansvarar för hela processen, från kundens samtal till återlämnandet av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden, där du med en rådgivande approach och fingertoppskänsla för service möter våra kunder både över telefon och disk.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
 • Proaktivt säljarbete
 • Skapa goda relationer till nya och befintliga kunder
 • Framtagning av offerter
 • Stöd till utesäljarna
 • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
 • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
 • Bistå kunderna med bästa maskinval samt vid behov ge teknisk support.
Vem är Du?
Vi är ett glatt gäng med lösningsorienterade, proffsiga och prestigelösa personer - och det är du också. Som person har du hög servicenivå och är nyfiken på att förstå kundens affär. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. På Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs. För att lyckas och trivas i rollen måste du också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs med högt tempo och tycker om varierande arbetsdagar där du levererar förstklassig service till våra kunder.

Utöver att du är en säljare med relationsskapande finess ser vi även att du har:
 • Erfarenhet av försäljning eller kundhantering
 • Intresse för maskiner och viss maskinkunskap
 • Goda IT-kunskaper, god datorvana och förmåga att nyttja affärssystem
 • Positiv inställning och en vilja att lära dig
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-08. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen Robert Eek, telefon 0732-70 85 33.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare