Hoppa till innehåll
RÅÅ S AB logotyp

Kvalitetschef till Råå S i Helsingborg

Ansök nu
En roll för dig som vill driva förändring och sätta kvaliteten i första rummet! 

Vi söker nu en ledare inom organisationen för att visa vägen fullt ut för såväl medarbetare som organisationen i stort. Vi ska bli ”The Factory of choice” inom koncernen, och för att vi ska lyckas med detta behövs just du. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en växande organisation där din nyckelroll skapar förutsättningarna för vår framgång! 

I rollen som Kvalitetschef... 

är du en del av ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Du har ett helhetsansvar för företagets alla kvalitetsfrågor och trivs med att både vara strategisk som operativt nära. Du har tre direktrapporterande, där en av dem har sju stycken kvalitetsinspektörer under sig. Vad ni alla har gemensamt är att ni tillsammans har kvaliteten som högsta prioritet och arbetar löpande med kontroll, förbättringar och effektiviseringar i nära samarbete med övriga funktioner i bolaget. Vi befinner oss i ett läge där vi satsar på fortsatt tillväxt och ökad produktivitet, vilket gör att kvalitetsteamets arbete är spännande, utvecklande och viktigare än någonsin! 

Några av dina primära arbetsuppgifter är att: 
 • Att i ledningsgruppen representera kvalitet fullt ut, se till att all information finns på bordet och att beslut som fattas går i linje med de höga kvalitetskrav som ställs. 

 • Vara en närvarande ledare. Fånga dina medarbetare och hjälpa dem framåt i deras arbete och utmaningar. 

 • Ha full koll på lagstiftningar (exempelvis FDA) som berör våra produkter och se till att vi som organisation i helhet efterlever dessa. 

 • Utveckla, implementera och underhålla kvalitetssäkringsprogram och -strategier. 

 • Planera, leda, fördela och följa upp arbetet så att vi når våra kvalitetsmål. 

 • Skapa struktur inom dokumentation och implementering av system som stödjer kvalitetsarbetet. 

För att lyckas i rollen som Kvalitetschef... 

är din personlighet otroligt viktigt för oss! Vi befinner oss under en förändringsresa och därför har du en stark förmåga att få andra att lyssna och arbeta i samma riktning. Du måste smidigt kunna ta dig runt i organisationen och samarbeta samtidigt som du står stadigt i din kunskap kring hur vi ska ta oss framåt. Som ledare är du närvarande och har en dörr som alltid står öppen. Som person är du drivande och lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du ordning och reda och har ett inre driv som ger extra kraft till vår redan starka motor! 

I övrigt anser du att laget är starkare än jaget och arbetar för att gemensamt nå nya framgångar! 

För att söka rollen behöver du... 
 • Ha en relevant eftergymnasial utbildning eller, för arbetsgivaren likvärdig arbetslivserfarenhet 

 • Ha en likande roll med i din arbetslivserfarenhet. Exakt antal år är inte avgörande 

 • Arbetat med kvalitet inom livsmedel- eller läkemedelsindustrin. 

 • Ha en god helhetssyn och vana av att driva och slutföra projekt, samt erfarenhet av arbete med strukturerade förbättringar 

 • Är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift 

Vårt företag Råå S AB... 

grundades 2011 och var från början som ett innovationscenter där nya produkter utvecklades. Detta resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation on! ® , en helt vit, tobaksfri Mini nikotinpåse.

I slutet på 2018 flyttade vi till våra nuvarande lokaler och under 2019 expanderade marknaden för våra produkter kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på de vita tobaksfria nikotinpåsarna är hög och on!® fortsätter växa. Produkterna finns idag tillgängligt i Sverige, USA, Storbritannien, Tjeckien och Polen. 

Anläggningen är byggd för att hantera snabba produktionsomställningar då vi har en bred produktportfölj. Vi växer och utvecklas ständigt och idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet. Är du mer nyfiken på att läsa mer om vår produkt besök sidan: https://www.onnicotine.se/ 

Är du intresserad... 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klipp in din LinkedIn-URL. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 8/10 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

I den här rekryteringen samarbetar med Råå S AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Råå S AB 

Lokalisering: På vårt huvudkontor och produktion i Helsingborg 

Omfattning: heltid 

Start: enligt överenskommelse  

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare