Hoppa till innehåll
PSK Syd AB logotyp

Konsult med erfarenhet från drivmedelsbranschen

Publiceringsdatum
05 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Malin Ohlsson
Email
Telefon
PSK Syd AB fortsätter att växa och är nu i behov av en konsult som är en engagerad problemlösare med erfarenhet från drivmedelsbranschen.
Vi söker dig som har en bakgrund inom drivmedelsrelaterade projekt och som gärna har arbetat med ärende kopplade till myndigheter eller tillståndsprocesser i branschen.

PSK Syd AB är en totalleverantör inom anläggningshantering, specialiserad på att betjäna större kedjor, särskilt inom drivmedelsbranschen. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster och produkter för att säkerställa att våra kunders anläggningar drivs under optimala förhållanden och uppfyller alla lagkrav.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till en pålitlig och långsiktig partner i branschen. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras anläggningar inte bara uppfyller, utan överträffar branschstandarder och lagkrav.

Rollen omfattar bland annat nedan uppgifter:
- Delta i kundrelaterade projekt
- Ingå som en viktig del av teamet som hanterar myndighetskontakter och tillståndsärenden
- Arbeta nära våra kunder för att förstå och tillgodose deras behov och säkerställa leverans

Det är en heltidsroll med placering i Helsingborg med möjlighet till hybridarbete, flextid och förmåner såsom tex.sjukvårdsförsäkring.

Du är en driven lagspelare som värderar ordning och reda och har en kontinuerlig lust att lära och utvecklas.

Vi har en prestigelös företagskultur med hög servicenivå och en positiv arbetsmiljö. Vi anser att det är viktigt att ha roligt på jobbet, och en god portion humor är alltid uppskattad! Vi uppskattar lyhördhet, engagemang och omtänksamhet i vårt dagliga arbete.

Krav:
- Att du besitter praktisk erfarenhet från drivmedelsbranschen och förstår dess tekniska utmaningar.
- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska är nödvändiga.
- Goda IT kunskaper, särskilt inom Officepaketet.

Är du redo för detta så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till vårt härliga team! Här hittar du oss: https://psksyd.com/about/coworkers/

Vi ser mångfald som en styrka och värdesätter olikheter i kön, etnicitet, ålder och andra faktorer. Vi välkomnar sökande som bidrar till att skapa en inkluderande och diversifierad arbetsplats.
Kontakta Malin Ohlsson, malin.ohlsson@psksyd.com, om du har några frågor kring tjänsten. Annars ser vi fram emot din ansökan som skickas till rekrytering@psksyd.com senast den 30 januari 2024. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Liknande Jobb

PSK Syd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 februari 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren