Hoppa till innehåll
Psk Syd AB logotyp

CAD/Ritnings- och bygglovserfaren kollega sökes till växande Helsingborgsföretag!

Publiceringsdatum
27 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
PSK Syd fortsätter sin tillväxt och är nu på jakt efter en kollega med kompetens inom bygglovshantering och erfarenhet av att skapa ritningar i sammanhanget.

-Är du en engagerad lagspelare som brinner för att leverera högkvalitativa ritningar och rådgivning inom bygglov till både kunder och kollegor? Har du flera års erfarenhet inom CAD (eller likvärdigt) och bygglovshantering?

Vi söker nu en kommunikativ och noggrann person med intresse för byggnadsteknik, miljö och/eller brandskyddsfrågor. Om du finner det lika spännande att arbeta med tekniska lösningar som att samarbeta med kunder och kollegor, då är detta jobbet för dig!

Som en viktig del av vårt växande team kommer du att samarbeta med andra specialister inom CAD, miljö/brand/byggnad och IT-utveckling m.fl.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och inkludera bl.a:
  • Skapa ritningar från grunden i nära samarbete med våra kunder samt även revidering av befintliga ritningar.
  • Bidra till att säkerställa att våra projekt resulterar i byggnadsverker som uppfyller gällande regelverk
  • Delta i större projekt från konceptfas till byggets färdigställande, från idé till, ritning och vidare tills bygglov är beviljat
För att trivas och lyckas hos oss bör du värdera ordning och reda samt ha en genuin vilja att kontinuerligt lära dig nya saker, som person är du driven, kreativ och tar egna initiativ. Du har förmågan att hantera många kontakter, både internt och externt, och är lyhörd för att kunna ställa de rätta frågorna i ditt arbete. Hög social kompetens och förmåga att samarbeta är avgörande i denna roll.

Vi har en prestigelös företagskultur med hög servicenivå och en positiv arbetsmiljö. Vi anser att det är viktigt att ha roligt på jobbet, och en god portion humor är alltid uppskattad! Vi uppskattar lyhördhet, engagemang och omtänksamhet i vårt dagliga arbete.

Krav för denna roll inkluderar god datorvana, erfarenhet inom bygglovshantering, CAD eller liknande programvara för professionella ritningar samt flytande svenska och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsbakgrund eller motsvarande erfarenhet.

Är du redo för detta så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig och välkomna dig till vårt härliga team!
Vi ser mångfald som en styrka och värdesätter olikheter i kön, etnicitet, ålder och andra faktorer. Vi välkomnar sökande som bidrar till att skapa en inkluderande och diversifierad arbetsplats.

Kontakta Malin på malin.ohlsson@psksyd.com om du har några frågor kring tjänsten. Annars ser vi fram emot din ansökan som skickas till rekrytering@psksyd.com senast den 31/12 2023. Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Psk Syd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vem är vi? Mer information om PSK Syd AB finns här och om våra medarbetare https://psksyd.com/about/coworkers/
https://psksyd.com/about/history/

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Helsingborg
Industri & Anläggning
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga