Visstidsanställning Terminalarbetare PostNord TPL, Helsingborg

Visstidsanställning Terminalarbetare PostNord TPL, Helsingborg

Visstidsanställning Terminalarbetare till PostNord TPL, Helsingborg

Vi söker nu terminalarbetare till våra terminaler i Helsingborg
PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, returhantering, samt arbeta med intag och uttag av gods. Vi har arbetsuppgifter som innefattar truckkörning, men även andra arbetsuppgifter där man inte kör truck. Som terminalarbetare rapporterar du till arbetsledaren för uppdraget på aktuell avdelning.

Vi söker dig som:
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Har truckförarbevis A och B med körvana
  • Är bekväm med att arbeta varierande arbetstider, då skiftarbete ingår i vår verksamhet.Dagtid såväl som kvällstid, både vardagar och helger.
  • Har körkort.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, minst ett år.

Arbetsrotation och skiftarbete förekommer vilket innebär att det är meriterande om du har körkort, samt att du kan komma att jobba på andra avdelningar/enheter inom region Helsingborg.

Om dig
För att du ska trivas i rollen är du ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du är serviceinriktad, du trivs i en roll där du arbetar med hög kvalité mot uppsatta mål i en händelserik miljö. Du är självgående och har en social och kreativ förmåga.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med anställningsformen allmän visstidsanställning enligt lokal överenskommelse med arbetstagarorganisationen. Avtalet innebär att våra arbetsledare lägger schema utifrån verksamhetens behov, vilket betyder att det inte finns någon garanti för antalet arbetstimmar per vecka.

Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Brott inom exempelvis bedrägeri, narkotika, rån och stöld accepteras ej. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-01-31. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Om du är aktuell för tjänsten kommer du att kallas till en gruppintervju på en av våra terminaler där vi presenterar PostNord TPL och du får träffa våra arbetsledare och produktionschef. Du får även följa med ut på terminalen och se hur vår verksamhet fungerar. Därefter väljer arbetsledaren ut lämpliga kandidater och kontaktar aktuella personer inom två veckor.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Helsingborg per mail: hr.hbg@tpl.postnord.com
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://postnord.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)