Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du vara med och skapa trivsamma utemiljöer för våra invånare och besökare i Helsingborg? Vi på Peab drift och underhåll förvaltar och utvecklar parker, lekplatser, naturområden samt ansvarar för löpande underhåll runt om i staden. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även vinterväghållning, barmarksväghållning, samt underhåll och nybyggnation av markanläggningar. Nu söker vi dig som är arbetsledare och vill arbeta tillsammans med oss i vårt team!

Om tjänsten

I rollen som arbetsledare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten med fokus på uppdrag kring park och trädgård. Du, tillsammans med platschef, har som ansvar för att leda, planera och genomföra våra uppdrag tillsammans med teamet. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat och ser till att rätt kompetenser finns för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstider: Dagtid

Kravprofil
  • Utbildad Landskapsingenjör alternativt har annan likvärdig utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet i en arbetsledande roll
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Om dig

I våra projekt är det viktigt ha god kontroll på ekonomin och därav är dina ekonomiska kunskaper av stor betydelse. Med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. För oss är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och tycker det är viktigt med struktur, ordning och reda. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Andersson biträdande arbetschef.

E-mail: emil.andersson6@peab.se

Telefon: 0733-37 27 15

Har du frågor kopplat till rekryteringen är du välkommen att kontakta Caroline Axelsson.

E-mail: caroline.axelsson@peab.se

Telefon: 0733-37 21 79
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare