Hoppa till innehåll
öresunds fastighetsservice logotyp

Lokalvårdare till Öresunds fastighetsservice

Ansök nu

Har du tidigare arbetat inom lokalvård? Är du noggrann och trivs med att ge service? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som lokalvårdare kommer du att framförallt städa kommersiella fastigheter och kontor i Helsingborg områden. I din roll kommer du även att vårda ytor i ett flertal hyresrättshus trappuppgångar, flyttsstäd men också andra gemensamma sällskapsytor. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag.
Denna tjänst leder till en direktanställning på Öresunds fastighetsservice som startar med en provanställning på 6 månader. I Denna tjänst finns möjlighet att starta omgående.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av städ och lokalvård. Vi söker dig som är självgående och lagspelare som trivs med att jobba fysiskt och effektivt. Du som är noggrann och känner stort engagemang för dina arbetsuppgifter kommer snabbt att finna dig till rätta och trivas på denna arbetsplats.Vidare tror vi att du är prestigelös och flexibel samt kan hantera vissa arbetstoppar. Tidigare erfarenhet av arbete med lokalvård är meriterande men inget krav. Körkort är ett krav då du kommer tillhandahållas en bil.

Viktigt för tjänsten:
* Erfarenhet av lokalvård eller städ
* Grundläggande kunskaper i svenska både tal och skrift
* Goda datorkunskaper
* Noggrann och ansvarstagande
* Klarar av och gillar fysisk aktivitet
* B-körkort

Om Öresunds Fastighetsservice:
Med ett lokalt perspektiv på era behov, oavsett om det rör helheten i ett förvaltningsuppdrag, traditionell fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, uthyrning, egenkontroll, utemiljö eller ett akut behov av en rörmokare, kan vi alltid ge er fastighet den uppmärksamhet den förtjänar. Våra dedikerade medarbetare lär känna fastigheten på djupet, vilket gör att våra uppdragsgivare alltid ligger steget före när det kommer till underhållsbehov och förbättringsmöjligheter. Många skulle kalla det att trygga sin investering för framtiden. Vi kallar det kort och gott närförvaltning.
Läs mer om Öresunds fastighetsservice: https://oresundsfastighetsservice.se/

Om anställningen
Denna rekryteringsprocess är via Adecco. Frågor och ansökning kommer därför besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse med löpande rekryteringsarbete. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök genom att klicka på "ansök". Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahma Mallek som ni når via Rahma.Mallek@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare