Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
DAHLBERG REDOVISNING AB och NYSTRÖM & PARTNERS REVISION KB är väl förankrade byråer som bedriver verksamhet och nära samarbete med kontor i Helsingborg och Löddeköpinge. Vår klientstock består av mindre och medelstora företag med stor branschspridning och varierande ägarstruktur. Av byråernas ca 15 medarbetare är fyra auktoriserade revisorer. Huvudsakligt arbetsområde är revision, men vi tillhandahåller också rådgivning rörande skatter och företagande, företagsvärdering, generationsskiften, redovisningsfrågor m.m.
Vårt sätt att arbeta bygger på att vara en liten effektiv och självbestämmande organisation. För att komplettera och verifiera vår egen kunskap har vi ett stort kontaktnät med självständiga specialister inom närbesläktade arbetsområden såsom skatter, juridik, IT m.m. Såväl nationellt som internationellt har vi ett samarbete med Crowe Global, www.crowe.com (http://www.crowe.com), som utgörs av ca 30.000 medarbetare i ett 100-tal länder.

www.nyopart.se (http://www.nyopart.se)

Vi söker REDOVISNINGSEKONOMER

där en tjänst är förlagd till Löddeköpinge och en tjänst till Helsingborg. Du skall biträda våra revisorer med redovisningstjänster till olika kunder både i Löddeköpinge och Helsingborg. Vi tror att du har några års praktik från liknande arbetsuppgifter och har bra kunskaper inom olika redovisnings- och löneprogram. Arbetsuppgifterna är att sköta all löpande redovisning, moms, uppbörder, månadsbokslut samt biträda vid årsboksluten.

Ditt arbete i våra team kommer snabbt att leda till kvalificerade arbetsuppgifter och eget ansvar för ett antal uppdrag. För att passa i teamet bör Dina egenskaper vara initiativförmåga, flexibilitet och serviceanda.

Ur utbildningssynpunkt följer vi olika kursprogram.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månadslön
Kvalifikationer: erfarenhet efterfrågas

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.

KONTAKTINFORMATION

Cecilia Ståhl
cecilia.stahl@crowe.se

Liknande Jobb

Nyström & Partners Revision KB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren