Försäljningsingenjör

Försäljningsingenjör

Är du en serviceinriktad Försäljningsingenjör som ser det som en spännande utmaning att ta huvudansvaret för att ta hand om och utveckla vår absolut största kund på en internationell marknad?

Vision och mål

Vi har bestämt oss! Vi har som ambition att de kommande åren fördubbla vår omsättning och behöver därför fortsätta att förstärka vår organisation. Vi söker en Försäljningsingenjör / KAM som blir en viktig pusselbit i vår fortsatta resa.

Om rollen

Som Försäljningsingenjör kommer du ansvara för vår största kund. Vårt samarbete med kunden, som är ett internationellt företag med verksamhet över hela världen går tillbaka till början av -80 talet. Samarbetet präglas av gott affärsmannaskap och ett väl etablerat partnerskap.

Ditt uppdrag blir att ta huvudansvaret för kunden, att se till att affären flyter på och samtidigt bidra till tillväxt.

Du kommer vara delaktig i att driva pris och avtalsförhandlingar och delta i olika forum med kunden. Du ansvarar för prognoser och håller dig uppdaterad på marknadsläget. Allt eftersom du blir varm i kläderna finns möjligheter att även ta ett mer strategiskt perspektiv mot företaget och utveckla sättet vi arbetar på.

Som Nitators kontaktperson mot kunden och ansvarig för den dagliga affären innefattar arbetsuppgifterna saker som:

Ta reda på och lämna uppgifter kring förfrågningar såsom pris och leveranstid
  • Följa upp förfrågningar samt hantera förfrågningar på nya produkter som ej anges i avtal
  • Göra och skicka offerter
  • Hantera beställning och bekräftelser
  • Orderhantering i affärssystemet (Jeeves)
  • Interna kontakter mot teknik/projekt, planering och produktion
Nitator befinner sig på en tillväxtresa. Rollen kommer därmed också att ändras efterhand och kan till viss del formas utifrån din profil och intresse. Nya kundföretag kan också läggas till. Du rapporterar till Försäljnings- och marknadschef.

Vem söker vi?

Vi ser att du har erfarenhet och bakgrund från teknisk försäljning och kundansvar. Du behöver inte vara utbildad ingenjör, men vi ser att du har ett intresse för teknik och affärer. En stor del i uppdraget handlar om att hantera och koordinera förfrågningar. Du har en tydlig fallenhet för ordning och reda samt god struktur. Vi söker dig som är stark i din kommunikativa förmåga, som är serviceminded och som har förmågan att skapa bra relationer. Du kommer i kontakt med människor på alla nivåer och korrespondens sker dagligdags på engelska i såväl tal som skrift. Har du även tyska så är det en fördel.

Du blir bryggan mellan kunden och Nitator Stainless Steels organisation. Det innebär även kontakt med alla möjliga avdelningar internt för att kolla om Nitator Stainless Steel t ex kan leverera till ett visst datum som kräver omplanering och omprioritering i produktion, det kan vara en teknisk fråga/lösning som konstruktion måste involveras i etc. Du kommer att närvara vid interna produktionsmöten som representant för sälj där du presenterar vad som är på gång. En förmåga att planera, interagera och hitta bästa lösningar hjälper såväl vår kund som Nitator Stainless Steel. Din administrativa förmåga är väldigt god och du är van användare av såväl ERP system som Officepaketet.

Vill du veta ännu mer om oss och vår verksamhet?

Koll in vår introduktionsfilm: https://www.sebroschyr.se/video/61C825431

Vi har även en interaktiv broschyr: https://www.sebroschyr.se/NitatorStainlessSteel/WebView/

Låter det intressant? Ta kontakt eller sök direkt!

I denna rekrytering har Nitator Stainless Steel tagit hjälp av Macavoy AB.
Du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nitator Stainless Steel utvecklar komplexa lösningar i rostfritt stål, i nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder design, konstruktion, tillverkning, montering, testning samt installation & service av utrustning, allt enligt våra kunders önskemål. Vi levererar till såväl nationella som internationella kunder inom olika industrier där vi är särskilt starka inom livsmedel. Genom vår kompetens, vårt stora engagemang och nyfikenhet ligger fokus på att skapa framgång för kunderna på ett hållbart sätt och vi ser mångfald och dynamik som konkurrensfördelar.

Nitator Stainless Steel är ett privatägt väletablerat företag grundat 1920, med kontor och produktion i Helsingborg. Vi är idag 65 anställda och omsätter ca 115 MSEK.