Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

KUNDINGENJÖR INOM NÄTMARKNAD TILL ÖRESUNDSKRAFT

Ansök nu


Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst i ett bolag på frammarsch. Som Kundingenjör med Storkundsansvar, hos oss på Öresundskraft, får du en nyckelroll. Nätaffären står inför stora förändringar och vi fortsätter att utveckla och vårda våra kundrelationer och leverera smarta avtal och anslutningslösningar, till våra kunder.

Om tjänsten

Tjänsten som Kundingenjör är placerad inom avdelningen för Nätmarknad, inom vårt Ansvarsområde Distribution. Rollen innebär ett Storkundsansvar för några av våra största elnätskunder. Du är deras dedikerade kontaktperson för alla frågor som rör deras nätavtal, elnätsabonnemang, samtidigt som du tar hand om deras utvecklingsbehov. I det dagliga är du ”spindeln i nätet” och du samarbetar tätt med våra erfarna interna specialister och med olika externa samarbetspartners. Genom dina nära kunddialoger lägger du grunden för att vi tillsammans fortsatt utvecklar och säkerställer långsiktiga och goda affärsrelationer. Du är dina kunders naturliga bollplank och vägvisare!

Ansvaret för våra största elnätskunder delar du med en kollega och tillsammans driver ni ett ständigt utvecklingsarbete kring era gemensamma processer, strukturer och affärsplaner. Inom Nätmarknadsavdelningen har du kollegor i roller som Verksamhetsutvecklare, Produktägare, Affärsingenjörer och Analytiker. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor, i Helsingborg, och du rapporterar direkt till vår chef för Nätmarknad.

Om dig

Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom teknik eller en anknytning till tekniknära affärsutveckling och leverans. Kanske har du erfarenhet från en liknande roll, gärna med ett ”Storkundsansvar”, och trivs med att vara dina kunders huvudkontakt i en långsiktig affärsrelation. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper och att du rör dig obehindrat med hjälp av olika digitala verktyg och affärssystem. Erfarenhet från eldistributionsverksamhet och tillhörande kunskap inom reglering, tariffer och effektavtal är naturligtvis meriterande, men inte ett krav.

Som person är du resultatorienterad, strukturerad och kommunikativ. Ditt arbetssätt präglas av en naturlig nyfikenhet, förståelse och lyhördhet för kundens önskemål och behov. Du är en duktig relationsbyggare, utåtriktad och öppen. Din samarbetsförmåga är en av dina starkast egenskaper och med ett stort driv och ett genuint engagemang för kundperspektivet, skapar du möjligheter och hittar konstruktiva lösningar.

Vi hoppas att du vill fortsätta skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära - alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17

Mångfald

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - välkommen till Öresundskraft!

Förmåner

På Öresundskraft är vi måna om vårt välmående och att det finns en hållbar balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi våra anställda flera förmåner. Läs mer HÄR!

Facklig kontakt

Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579
Magnus Gunnarsson, Akademikerna, 042-490 3551

Kontakt

Vi samarbetar med Nexer Recruit i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via: Lediga jobb | Nexer Recruit Efter fullgjord registrering finns du i Nexer Recruits databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell. Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2023-09-29.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Nexer Recruit, i Malmö: Björn Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: bjorn.larsson@nexergroup.com

Välkommen med din ansökan.

Sökord: key account manager / account manager / kundansvarig / elnät / nätmarknad / KAM / affärsutvecklare /
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare