Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

INFRASTRUKTURARKITEKT TILL ÖRESUNDSKRAFT

Publiceringsdatum
15 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta möjligheten och bli en del av vårt engagerade och innovativa team inom Digitalisering & affärsutveckling (DoA). Ditt bidrag blir viktigt i den intressanta digitaliserings- och transformationsresa som vi befinner oss på. Gillar du teknik och att vara länken mellan IT och verksamheten? Ta möjligheten att bli en del av vårt team i rollen som lösningsorienterad infrastrukturarkitekt. Hos oss får du en bred förankring i den tekniska verkligheten och genom smarta och säkra IT-lösningar bidrar du till en hållbar framtid.

Öresundskraft är den självklara platsen att utveckla, förvalta, sourca och drifta alla typer av IT-lösningar och digitalisering - men också en plats att skapa och hantera informationstillgångar och dataprodukter. Härifrån bedrivs också vårt koncernövergripande säkerhetsarbete och här finns Öresundskrafts PMO för koncerngemensamma projekt- och utvecklingsmetodik och projektportföljen. DoA leder Öresundskrafts arbete till att bli mer digitalt och datadrivet samt ansvarar för vår digitaliseringsroadmap, IT-arkitekturen, informationssäkerhet och IT- infrastrukturen.

Se filmen om oss: https://youtu.be/bJCVeP-GYCc
DIN VARDAG

Vi på Öresundskraft går en spännande framtid till mötes och med ett nytänkande, drivet och modernt arbetssätt söker vi dig som vill vara med på denna resa. Gillar du utveckling, modern teknik och vill bidra till samhällsviktiga insatser, kommer du att trivas hos oss. För att möta förändringarna i vår omvärld och ta vara på möjligheterna i energiomställningen bygger vi nu ett nytt Öresundskraft. Detta ställer också högre krav på vår IT-struktur där du kommer vara en viktig spelare i utveckling av tjänster och lösningar.

Som arkitekt i infrastrukturteamet får du en varierande och intressant vardag och bidrar till vår fortsatta utveckling. Du arbetar tvärfunktionellt för att förstå verksamhetens behov och krav och tar fram förslag på effektiva lösningar inom infrastruktur. Du kommer att arbeta såväl operativt som strategiskt, där ditt tekniska kunnande kombineras med affärsinsikter för att skapa framdrift. Andra ansvarsområden:säkerställa trygga och säkra leveranser över tid samt delta i parallella projektha det övergripande ansvaret för vår tekniska strategi och roadmap för infrastruktur och IT-arkitekturdelta aktivt i det dagliga infrastrukturella arbetet samtidigt som du engagerar dig i verksamhetsrelaterade projekt, aktiviteter och utredningaransvara för att driva tekniska förstudier och upphandlingarha ett nära samarbete med övriga IT-arkitekter, system- och verksamhetsansvarigaomvärldsbevakningvägleda teamet av tekniker

VEM ÄR DU?

Vi uppskattar att du är nyfiken, ansvarsfull, engagerad och vill vara med och skapa en klimatpositiv energiproduktion. För att trivas hos behöver du även vara kommunikativ då du kommer att ha breda kontaktytor över organisationen. Du är analytisk och har lätt att förstå praktiska sammanhang och komplexa utmaningar. Du tar rationella och affärsmässiga beslut utifrån tillgänglig information och analys. Du har ett strukturerat arbetssätt, förmåga att ta initiativ och har lätt för att skapa goda relationer, både internt och externt. Du har också en god förmåga att ta beslut och dela med dig av kunskaper och erfarenhet till andra.

Vi ser att du har en bred infrastrukturerfarenhet från större Windowsmiljöer och där du fått erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med klienter, servrar, lagring, nätverk, IT/Cyber-säkerhet och informationssäkerhet. Du är van att leda och driva tekniska projekt och du har troligen en eftergymnasial utbildning inom IT, alt. längre arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har en bakgrund som konsult. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - Välkommen till Öresundskraft!

Förmåner

Förmåner På Öresundskraft är vi måna om välmående och hållbara medarbetare. Därför erbjuder vi våra anställda flera förmåner. Läs mer HÄR! Vill du skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?

Vill du skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com alternativt 0730821230eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt 0723612844. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter för DoA:

Akademikerna, Magnus Gunnarsson, 042-490 3551

Vision, Emil Johnsson 042-490 3516

Liknande Jobb

Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.