Hoppa till innehåll
Nederman logotyp

Truckförare | Nederman | Helsingborg

Publiceringsdatum
12 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en viktig del av Nedermans framtid som truck/lagerarbetare! Med över 75 års erfarenhet av att skapa miljötekniska lösningar och en ny toppmodern anläggning på ingång, är detta din chans att bidra till hållbar produktion och säkra arbetsmiljöer. Genuint intresse för truckkörning och goda erfarenheter är det vi söker. Sök redan idag hos Lernia Bemanning!

Kort om anställningen
  • Typ av anställning: Timanställning (fram till sommaren, under sommaren kommer man jobba heltid)
  • Placeringsort: Helsingborg
  • Startdatum: Löpande fr.o.m. slutet av januari
Dina arbetsuppgifter

Som truck/lagerarbetare kommer du att ingå i logistikgruppen på Nederman och ha huvudsakligt ansvar för orderplockning till produktionen samt inläggning. Du kommer att använda dator, surfplatta och scanner för att hantera och administrera gods. Arbetet kräver god förståelse för säkerhet och arbetsmiljö samt fysisk kapacitet. Tjänsten är vid behov och du behöver vara tillgänglig för att arbeta 2-3 arbetspass per vecka och heltid under sommaren. Verksamheten bedrivs i 2-skift mellan kl. 05:45-23:00, därav bör du vara tillgänglig att kunna jobba både dagtid och kvällstid.

Om dig

Vi söker främst dig som är engagerad och har gedigen erfarenhet som truckförare. Du är skicklig på att hantera truckar, gods och tar säkerheten och arbetsmiljön på stort allvar. Samarbetet är viktigt för dig och du arbetar aktivt för att skapa en positiv arbetsmiljö.

För att passa för rollen behöver du:
  • Ha truckkort för A1-A4 och B1-B3
  • Ha B-körkort
  • Ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Ha god datorvana
  • Kunna vara tillgänglig under hela 2024
  • Ha kunskaper i engelska, då detta förekommer delvis i arbete
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss innebär det att du är proaktiv och vågar komma med förslag på förbättringar. Du trivs med att arbeta i team och har en god fysik samt förstår vikten av säkerhet i arbetet. Du är snabb i att lära dig och har en positiv inställning. Det är också viktigt att du är flytande i svenska både i tal och förståelse.

Om oss

Nederman är en ledande utvecklare och tillverkare av miljötekniska lösningar. Med över 75 års erfarenhet har vi bidragit till att minska miljöpåverkan från industriell produktion och skapa säkra arbetsmiljöer. Vi satsar nu mer än någonsin på hållbar produktion och kommer snart att flytta in i en toppmodern anläggning nära Ramlösa station. Upptäck mer på www.nederman.se.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Bifoga både CV och bild på truckkort, körkort, studieintyg/arbetsintyg samt svenskt pass, nationellt ID-kort eller permanent uppehållstillståndskort. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin, via telefonnummer 0722048403, om du har några frågor eller funderingar. Sista ansökningsdag är 2024-02-05.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Liknande Jobb

Nederman logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.