Hoppa till innehåll
Modulpac AB logotyp

Säljare Medtech/Pharma

Ansök nu
Nu söker vi en Säljare inom Medtech/Pharma

Söker du ett omväxlande jobb på ett företag med teamorienterat arbetssätt och familjär stämning? Målet med tjänsten är att öka försäljningen inom affärsområdet Medtech/Pharma Du ingår i ett försäljningsteam och rapporterar till försäljningschefen.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • självständigt att planera ditt arbete
  • vårda och utvecklar befintliga kundrelationer
  • identifiera och etablera nya kundrelationer
  • driva säljprocesser från idé till leverans och uppföljning
  • delta i produktutveckling tillsammans med kunder
  • ta fram projektdokumentation
Vi tror du har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning. Du har förhandlat och är van vid att kalkylera och skapa offerter. Erfarenhet av B2B försäljning är en klar fördel. Branscherfarenhet samt kunskaper inom plast och förpackning är meriterande.

Tjänsten kräver lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska och engelska. Högskoleutbildning och/eller säljutbildningar är en fördel men inget krav.

Som person är du affärsmässig och en duktig relationsbyggare. Du arbetar strukturerat och drivs av mål samt tänker långsiktigt. För att bättre kunna förstå kundens utmaningar har du teknisk förståelse och ett intresse för att lära dig nya saker. För att passa in hos Modulpac är du förmodligen en positiv, prestigelös och samarbetsinriktad person.

Är du en duktig säljare som söker en självständig och omväxlande roll i ett framgångsrikt företag? Kanske bor du i närområdet eller har funderingar på att flytta hitåt? Då kan vi erbjuda dig en intressant säljroll i ett familjärt team i en utvecklingsinriktad bransch.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan den 28/5.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Modulpac AB tillverkar mindre plastförpackningar till några av Europas och Nordens största Varumärken. Vår tillverkning är än idag belägen i de småländska skogarna i Lagan där vi 1983 startade vår resa till en av de ledande leverantörerna på marknaden. Vi har under dessa år byggt upp ett renommé som en trovärdig tillverkare av produkter av högsta kvalité för kunder som värderar flexibilitet, snabba leveranser, personligt kundbemötande och kundunika produkter. Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Detta har gjort oss till en av Nordens ledande tillverkare. Modulpac AB omsätter ca 240 miljoner SEK och vi är ett nischföretag som måste vara bättre än sina konkurrenter. Vi levererar tillmedtech/pharma, livsmedel, kosmetisk och kemiteknisk industri. För mer information se: www.modulpac.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare