Hoppa till innehåll
MM Eson Pac logotyp

Operatör - flexotryckare till etikettproduktion i Åstorp

Ansök nu

Just nu söker vi flexotryckare till MM Eson Pac produktion I Åstorp. Som flexotryckare kommer du att arbeta med tryckning och kvalitetsgranskning enligt GMP. Du kommer vara en viktig del av tryckteamet och kommer tillsammans med dina kollegor arbeta för att produkterna når önskad kvalitet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Färgblandning/Färgbeställning
  • Kvalitetsgranskning enligt GMP
  • Kontrollera och granska order innan produktion.
  • Rapportera i vårt affärssystem
  • Stötta andra avdelningar vid behov och samverka med andra avdelningar inom företaget
  • Medverka för ständiga förbättringar och effektivisering
  • Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och utbildar våra operatörer både internt och externt vid behov.

Om dig

Vi ser gärna att du är en lagspelare som arbetar bra självständigt och i grupp. Vidare är du även noggrann och strukturerad. För att lyckas i rollen är du kvalitetsmedveten, flexibel och har viljan att lära. Du som person har ett fullgott färgseende, goda datorkunskaper och ett tekniskt intresse. Du som söker har körkort och tillgång till bil.

Har du vidare tidigare erfarenhet av flexotryckning /UV och/eller vattenbaserat tryck eller etikettproduktion är det meriterande. Det är även meriterande med GMP utbildning/Härdplastutbildning.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer få en anställning i Adecco Sweden AB. Arbetet bedrivs i 2-skift och andra skiftesformer kan förekomma såsom 3-skift och helgskift.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Bengtsson anna.bengtsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Sökord: Adecco, operatör, maskinoperatör, flexotryckare, efterbearbetare, produktion, MM Eson Pac

Mer info
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare