Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Södra Sverige / Danmark 

Vill du vara en del av ett dynamiskt bolag som har gjort en otrolig resa och som fortfarande växer och utvecklas? Har du erfarenhet från läkemedelsindustrin och motiveras av långsiktiga kundrelationer? Då är du varmt välkommen att bli en del av oss på MM Eson Pac!

Arbetsuppgifter
I rollen som Key Account Manager hos oss arbetar du i huvudsak med att utveckla befintliga kundrelationer. Dessa består av lokala, regionala och globala läkemedelsföretag i Öresundsregionen- Medicon Valley, i södra Sverige och Danmark. Det ingår även att finna nya kunder i regionen och i samverkan med vår europeiska säljorganisation samverka även utanför huvudområdet. Resor och kundbesök är en naturlig del i dina arbetsuppgifter.

Du arbetar med budget, målstyrning, resultatuppföljning samt affärsutveckling för MM Eson Pac och fokus ligger på lönsam tillväxt och effektivitet. Du kommer ingå i ett team med Key Account Managers och supportfunktioner hos MM Eson Pac. Försäljningsarbetet grundar sig på Key Account Management med fokus på: 

  • Affärsmannaskap
  • God planering
  • Hållbarhetsarbete
  • Långsiktig affärsutveckling

I rollen som Key Account Manager rapporterar du till Sales Director. Du utgår från någon av våra fabriker i Veddige, Åstorp eller Tåstrup i Danmark, med möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi erbjuder
Du får vara en del av det lilla lokala bolaget med familjär anda och stolta medarebtare, som idag ingår i en stor global koncern. Du kommer får vara med och utveckla våra interna business unit nätverk som vi nu arbetar med att bygga upp och innefattar produktionsnätverk i hela Europa. För rätt person finns alla möjligheter att utveckas internt inom våra områden i hela verksamheten.

Vad har Niklas Bengtsson, Sales Director att säga om MM Eson Pac? 

"Jag vill vara öppen, tillgänglig och coachande för mina medarbetare. Min huvuduppgift som chef är att skapa förutsättningar för att mina medarbetare skall lyckas och utvecklas i sina roller För att lyckas i rollen som Key Account Manager kravs det nyfikenhet, vilja att lära sig mer och att vara en bra lagspelare. Med rätt erfarenheter, bakgrund, affärsförståelse och ödmjukhet skapas en professionalism för lönsam tillväxt. "

Läs mer om vad Niklas och hans kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/mm-eson-pac

Din profil
För att lyckas i rollen har du affärsförståelse, tänker strategiskt och är analytisk. Du gillar att göra affärer med fokus på att bygga långsiktiga relationer med kunden. Du är även prestigelös, självgående och har ett eget driv för att nå framgång.

Vi tror också att du är strukturerad, nyfiken, noggrann och gillar att lära dig nya saker. Du ser fördelar med att vara en spelare i ett starkt lag och har en positiv inställning till utmaningar du ställs inför.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet, alternativt viljan att skaffa densamma
  • Erfarenhet av läkemedelsindustri och/eller tillverkande industri är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift, andra språk tex. tyska / franska är meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm, tel. 031-70 45 182 och Robin Ring, tel. 036-336 34 61. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Läkemedelsindustrin befinner sig i en dynamisk förändring för att anpassa sig till marknadsutvecklingen.

MM Eson Pac är en viktig spelare i denna utveckling där ny kompetens och kunskap tillsammans med erfarenheter är av stor betydelse för framtida samarbeten med våra kunder. Vi erbjuder lösningar till Läkemedelsindustrins värdekedja/supply chain med våra kunders och slutanvändarens bästa i åtanke. För oss är det viktigt att arbeta efter våra värderingar för att möjliggöra vår vision: To safeguard human life through competence fulled packaging. Vi producerar kartonger, bipacksedlar, booklets och etiketter till läkemedelsindustrin.

Som företag har vi också befunnit oss i en dynamisk förändring och ingår sedan april 2022 i koncernen MM Group. Koncernen har två divisioner: Board & Paper samt Packaging, där vi ingår i Packaging inom affärsområdet Pharma & Healthcare. Vi har tillsammans 29 produktionsenheter i Norden, Europa, England/Irland samt USA vilket möjliggör att vi kan leverera till kunder på global, regional och lokal nivå. MM Group är börsnoterade i Wien och har en årlig omsättning på ca. 40 miljarder SEK.

För mer information om oss, besök vår hemsida: www.esonpac.com

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!