Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Lönespecialist till MilDef i Helsingborg

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Meritmind hjälper nu MilDef att hitta en löespecialist. Som lönespecialist är du huvudansvarig för löneprocessen och hanterar månatligen ca 200 löner. Hos MilDef får du möjligheten att ingå i ett ekonomiteam om nio personer där alla har sina ansvarsområden. Ett gott gäng med en omhändertagande och stöttande kultur och där man är mån om en noggrann och korrekt leverans. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och pågå under minst 6 månader. För rätt kandidat kan det bli aktuellt att övergå i anställning hos Mildef.

MilDef – WE ARMOR IT.

MilDef is a global systems integrator and full-spectrum provider specializing in rugged IT for military, government, and critical infrastructure sectors. MilDef provides hardware, software, and services that shield and protect critical information streams and systems, when and where the stakes are the highest. MilDef was founded in 1997 in Helsingborg, Sweden. MilDef’s products are sold to more than 160 customers through MilDef’s subsidiaries in Sweden, Norway, Finland, United Kingdom, Germany, Switzerland, Italy, the United States and Australia, and through partner networks in more than 30 countries. MilDef Group is listed on Nasdaq Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som löneadministratör:

 • Hantera och ansvara för alla delar av löneprocessen
 • Ansvara för lönerelaterad administration t.ex. pensioner och försäkringar
 • Ta fram bokslutsunderlag samt underlag för redovisning av skatter och arbetsgivaravgifter
 • Beräkning och reglering av arbetstidsförkortning
 • Tillhandahålla statistik till Svenskt Näringsliv, Fora, SCB m.fl.
 • Säkerställa att korrekta inkomstuppgifter m.m. rapporteras till myndigheter exempelvis Försäkringskassan
 • Bolagen man ansvarar för är främst svenska men man hanterar även ett fåtal utländska bolag tillsammans med externa rådgivare, bl.a. i Norge och USA

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med lön i sin helhet och därmed kan axla ansvaret för hela lönekörningsprocessen och du är van att tolka lagar och avtal. Du har god vana av att driva ditt eget arbete samtidigt som du är en lagspelare och backar upp dina kollegor om du har möjlighet och behovet finns.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är en öppen och flexibel person med ett öga för detaljer och processförbättringar. Du tycker om att skapa kontakt, bygga relationer samt att du tycker om omväxling och utmaningar.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

 • Kollektivavtal
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
 • Friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anna Granberg på telnr 070-787 03 72 eller anna.granberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren