Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Kvalificerad redovisningsekonom till deltidsuppdrag, Helsingborg

Ansök nu

Vi söker nu en kvalificerad Redovisningsekonom till deltidsuppdrag i Helsingborg (ca 50%).

Meritmind försätter att hjälpa sina kunder att nå framgång och just nu har vi extra spännande uppdrag tillgängliga för dig som antingen är intresserad av att testa på rollen som konsult eller som idag driver egen konsultverksamhet och som är på jakt efter uppdraget där du kan komma att göra stor skillnad.

Just nu söker vår kund förstärkning i form av en erfaren redovisningsekonom för att täcka upp vid en föräldraledighet med start 14/8 varaktighet till 15 januari!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Redovisningsekonomens roll är att arbeta brett med ekonomifrågor. Allt ifrån löpande redovisningen till resultatuppföljning och analys. Ditt arbete är både administrativt, operativt och strategiskt och du arbetar tätt tillsammans med ekonomichefen för att stötta övriga avdelningar.

Du kommer bland annat att ansvara för:

  • Bokslut, löpande redovisning och delårsrapport
  • Interntransaktioner och verksamhetens stiftelsekapital
  • Även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå i rollen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Troligtvis har den vi söker en högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande. För att lyckas i rollen bör du ha ett par års erfarenhet av redovisning från roller där du tagit självständiga beslut. I övrigt kräver tjänsten mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet i Excel.

Placeringsort: Helsingborg

Personliga egenskaper
Rätt person för uppdraget är ansvarskännande, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ditt område. Du har lätt för att tänka strategiskt och har en god analytisk förmåga. Lika viktig är din förmåga att samarbeta med andra.

Mer info
Sista ansökningsdag
05 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare