Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Maskinoperatör till kund i Helsingborg!

Motiveras du av att ha högt uppsatta mål och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Är du på jakt efter ett jobb som är väldigt mångsidigt och som dessutom bjuder på variationsrika arbetsdagar? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi på Manpower maskinoperatörer till vår kunds verksamhet i Helsingborg. Låter det intressant? Ansök redan idag!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos vår kund i Helsingborg.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/992b3ad6-2d56-4601-9901-c222633fbed3.png">

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba på en av Helsingborgs största industrier som är specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård. Som maskinoperatör kommer du att kontrollera maskiner och material som används i produktionen. Mer specifika arbetsuppgifter som förekommer är demontering/montering av utrustning, truckkörning, drift av processutrustning inklusive rengöring av utrustning, processkontroll och dokumenthantering, beställning av material och förebyggande underhåll.

Är det dig vi söker?

Till det här uppdraget söker vi dig som är säkerhetsmedveten och tycker att det är spännande att arbeta inom industri. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten, driven, noggrann, flexibel samt utvecklingsinriktad.

Vi söker dig som har
  • fullständiga gymnasiebetyg
  • B-körkort och tillgång till bil
  • god datorvana
  • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • har tidigare arbetslivserfarenhet som operatör, maskinoperatör etc.
Vi ser det som meriterande om du har
  • ett tekniskt intresse
  • Truckkort A1-A4 samt B1-B4
  • erfarenhet av truckkörning och industri
<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/Tk3qzrX9Aqo" title="Jobba på Manpower, det här erbjuder vi." frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, sabina.larsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Helsingborg

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare