Vill du jobba extra vid sidan av studier eller annat jobb? Då är det dig vi söker!

Vill du jobba extra vid sidan av studier eller annat jobb? Då är det dig vi söker!

Lagerarbetare till Ewerman i Helsingborg

Är du på jakt efter ett jobb vid sidan av studier eller annat jobb, som kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning lagerarbetare till uppdrag om löpande på Ewerman i Helsingborg. Låter det lockande? Då ser vi framemot din ansökan!

Om jobbet

Som lagerarbetare arbetar du med orderplock samt att flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck. Dessutom kommer du att kommunicera och rapportera avvikelser samt besiktiga ankommande gods. Vi söker nu ett gäng timanställda. För att vara timanställd behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (ex studier eller annat arbete). Var gärna noga med att berätta vad för annan sysselsättning du har, i din ansökan.

Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att
  • varsamt plocka order till kund med hjälp av truck och Pic by vioce
  • inventering av varor vid behov
Om dig

Till uppdraget hos Ewerman söker vi dig som gärna har erfarenhet av arbete som lagerarbetare, truckkörning och orderhantering. Därutöver har du erfarenhet av lastning och transportering av gods.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du har en ambitiös inställning till arbetet och att du håller ordning och reda. Därutöver har du en flexibel inställning till förändring. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs.

Om Ewerman

Ewerman är ett framgångsrikt, välkänt och svenskt företag som verkar inom dagligvaruhandeln. Med moderna lösningar och ett äkta engagemang, erbjuder vår kund ett innovativt, brett och förberett sortiment av frukt och grönt, till detaljhandeln och foodservice i Sverige. De håller till i moderna lokaler i Helsingborg.

Hur du ansöker

Hör av er till den som är ansvarig för den här processen, via e-post: fanny.hultstrand@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2023 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Tänk på att vi inte tar emot några ansökningar eller CV via mail utan du ansöker via formuläret här.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragets omfattning: Timanställning/behovsanställning

Uppdragslängd: löpande

Placeringsort: Helsingborg

Tillsättning: omgående

Sista ansökningsdag: den 21 januari 2023

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.