Hoppa till innehåll
RÅÅ S AB logotyp

Underhållsmekaniker | RÅÅ S

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Underhållsmekaniker RÅÅ S

Är du intresserad av att jobba som underhållsmekaniker och utveckla din karriär i Helsingborg?

Vi på Lernia Bemanning har fått i uppdrag att hitta en kompetent och engagerad underhållsmekaniker med expertis inom maskinunderhåll. Detta är en unik möjlighet att bli en del av ett team som kombinerar tekniskt kunnande med innovativ problemlösning.

Missa inte chansen att bli Råå S nästa underhållsmekaniker!

Om jobbet som underhållsmekaniker

Som underhållsmekaniker kommer du att ha ansvar för akuta underhålls- och reparationsarbeten på maskiner och utrustning.
Produktionsutrustningen, där flertalet maskiner är s.k "tryck-och pysmaskiner" är varierande. Allt från konmixers, fyllningsmaskiner, vågar, etiketteringsmaskiner till kringutrustning såsom kompressorer, filtermaskiner och vacuumsugar.

Bansystemen är PLC-styrda och utrustade med givare, ventiler, cylindrar, visionsystem, servomotorer mm som håller ordning på rörelser.
 • Du kommer att felsöka på utrustning, genomföra reparationer, byta reservdelar och säkerställa att allt fungerar optimalt.
 • Utföra förebyggande underhåll enligt plan.
 • Dokumentera utfört arbete i underhållssystem.
 • Delta i utvecklingsarbete för förbättringar av produktionsutrustning.
 • Medverka vid uppbyggnad av reservdelsförråd.
 • Föreslå och implementera nya FU-aktiviteter för att minimera störningar.
Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva både teknisk kunskap, mycket "finkänsla" och problemlösningsförmåga. Som en del av vårt team kommer du att spela en viktig roll för att säkerställa smidiga produktionsflöden och bibehålla hög kvalitet.

Du har ett nära samarbete med övriga tekniker i teamet och teknisk chef som du rapporterar till.

Är du rätt för rollen som underhållsmekaniker?

Jobbet som underhållsmekaniker är för dig som har:
 • Ett par års erfarenhet som mekaniker inom industri, där vi ser erfarenhet från livsmedels- eller läkemedelsindustrin som meriterande.
 • Vana vid dator som ett verktyg i ditt arbete, detta inkluderar Microsoft Word och Excel på en grundläggande nivå.
 • Goda kommunikationskunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
 • Teknisk utbildning på gymnasienivå.
 • Erfarenhet av att ha utbildat operatörer i att kunna åtgärda/avhjälpa fel på maskiner.
 • Arbetat med datoriserat underhållssystem av något slag.
I den här rollen är det viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du håller ordning och reda och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Du har en lösningsfokuserad inställning och ser problem som utmaningar att ta sig förbi. Slutligen är du öppen inför alternativa lösningar och vågar testa nya idéer.

Om RÅÅ S AB

RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för den senaste innovationen On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt. On! finns idag tillgängligt i bland annat Sverige, USA, Schweiz och Danmark. Verksamheten växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter.

Erbjudande

Placeringsort: Helsingborg.

Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Omfattning: Heltid, 2-skift. Resor i tjänsten kan förekomma. Både i Sverige och utomlands.

Som anställd på Råå S AB erbjuds du också förmåner som friskvårdsbidrag, fri parkering, kollektivavtal där både arbetstidsförkortning och tjänstepension ingår.

Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" nedan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vänligen kontakta rekryteringsansvarig Peter Sandqvist via e-post: peter.sandqvist@lernia.se eller telefonnummer: 0722541125 om du har några frågor eller funderingar.

Sista ansökningsdag är fredag 29 december 2023.

Välkommen med din ansökan.

Om Lernia Bemanning

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
RÅÅ S AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlskrona
Industri & Anläggning
Företagslogga
Heby
Transport & Logistik
Företagslogga