Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Shunter/rangerare till vår kund i Helsingborg

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Shunter/rangerare till vår kund i Helsingborg

Bli en del av vårt team som shunter/rangerare i Helsingborg och ta del av en spännande vardag inom logistik. Med fokus på säkerhet och effektivitet kommer du att vara ansvarig för att manövrera och organisera lastbilstrailrar med hjälp av en terminaldragtruck, samt vara en viktig länk i vår kunds transportverksamhet. Sök idag och ta steget mot en framgångsrik framtid.

Om tjänsten

Som shunter/rangerare kommer du att vara ansvarig för att manövrera och flytta trailers inom kundens område. Du kommer att följa tydliga instruktioner och säkerställa att lastning och lossning sker på ett effektivt och säkert sätt. Ditt arbete kommer att bidra till att vår kund kan hålla sin verksamhet igång smidigt och effektivt.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som shunter/rangerare och är väl bekant med säkerhetsföreskrifterna inom området. Du är skicklig på att manövrera och backa med stora fordon. Du har en relevant erfarenhet inom området, är noggrann, ansvarsfull och effektiv i ditt arbete.

Om oss

Lernia är Sveriges främsta företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Med vår närvaro över hela landet erbjuder vi tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter en ny start hos oss, med möjlighet att utforska olika roller och utnyttja sin befintliga kompetens. Välkommen till Lernia - din framtid formar vi tillsammans!

Upplysningar
För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Sandra Lundin via e-post: sandra.lundin@lernia.se eller telefonnummer: 0724012751. om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Helsingborg

Typ av anställning: Visstidsanställning.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Liknande Jobb

Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.