Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Packare | Biscuit International (f.d. Gille-Bagaren) | Örkelljunga/Åsljunga

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du sugen på att bli en del av ett härligt team som sprider glädje genom att plocka och packa kakor? Ta chansen att jobba hos vår kund Biscuit International (f.d. Gille) i Örkelljunga/Åsljunga och få dina arbetsdagar fyllda med ett gott skratt och härlig lagkänsla!

Om uppdraget
  • Omgående/ enligt ö.k.
  • Visstidsanställning - heltid
  • Örkelljunga/Åsljunga
  • Arbetet sker på 2-skift
Hur ser en arbetsdag ut?

Som packare kommer du att vara en viktig del av teamet på Biscuit International (f.d. Gille). Du kommer att ha händerna fulla med att plocka och packa kakor för att säkerställa att de når våra kunder i perfekt skick. Vi litar på din noggrannhet och snabbhet för att göra varje förpackning till en smaskig överraskning. Så, om du gillar att jobba i ett högt tempo med lagkänsla och vill vara med och sprida glädje - då är detta jobb för dig!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är ett plockningsproffs med ninja-skills när det kommer till packning! Du behöver inte ha en doktorsexamen i plockning, men du behöver vara snabb, noggrann och ha ögon som en hök. En tidigare erfarenhet av plockning och packning är ett stort plus, men om du är en snabblärd samt har viljan att lära dig något nytt är du också välkommen! Så är du redo att bli en del av biscuit-familjen, ansök nu!

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret samt bifogar dokument. Vänligen kontakta rekryteringsgruppen@lernia.se om du har frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Biscuit International, där smuliga drömmar blir verklighet! Som marknadsledare i småkaksmarknaden levererar vår kund glädje och kvalitet till varje tugga. Med deras fokus på utveckling och en trygg arbetsplats är dem inte bara en arbetsgivare, dem är en familj av passionerade biscuit-entusiaster. Välkomna till deras söta värld!