Hoppa till innehåll
Lambertsson logotyp

Kranbilsförare

Publiceringsdatum
06 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi på Bärarlaget/Ralling en förare till kranbil med utgångsort Helsingborg.

Om tjänsten

Som kranbilsförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att transportera och lyfta olika sorters gods ute till kund. I arbetet ingår även översyn och underhåll av din kranbil. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.

Om dig

Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet som förare av kranbil ställer även höga krav på flexibilitet, koncentration, kundkänsla och koordinationsförmåga.

Du behöver ha:

  • Erfarenhet som kranbilförare
  • CE körkort

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kim Engman, depåchef, på 0709-767460 eller kim.engman@bararelaget.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Lambertsson logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren