Installatör - Solskydd

Installatör - Solskydd

Om tjänsten

I rollen som montör så åker du ut till företagets kunder och arbetar med montage och installation inom gardiner och markiser. Eftersom det erbjuds en skräddarsydd lösning för varje kund så har du ett nära samarbete med dina kollegor i produktionen. Du ansvarar även för mätning och eventuella kalibreringar för att säkerställa att det blir utifrån kundens önskemål. Då tjänsten kräver resor kommer du att utgå ifrån företagets lokaler där du hämtar din servicebil vid starten av dagen. Mer konkret innebär rollen:
  • Montage och installation av en variation av markiser och gardiner
  • Daglig kundkontakt och arbete i olika kundmiljöer
  • Slutkontroll av montage och säkerställa ett gott slutresultat för kunden
Om dig

Vi söker dig som är driven och som inte är rädd för att ta sig an egna projekt och uppdrag. I rollen som montör kommer du få träffa kunder i ditt vardagliga arbete och vi tror därför att du är kommunikativ och har en stark servicekänsla. Du kommer även få möjlighet att arbeta med problemlösning vilket kräver att du är lugn samt samarbetsvillig. Du behöver även:
  • Tidigare erfarenhet av montage/bygg eller jämförbar erfarenhet
  • Tidigare erfarenheter av installationer i hemmet är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • Körkort och tillgång till egen bil
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Västra Skåne

Arbetstider: 8-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montör, montage, installationer, installatör, gardin, service, Emploid, produktion, tillverkning, Helsingborg, Åstorp, Klippan, Landskrona
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett lokalt bolag som specialiserat sig på installationer och montage av gardiner och markiser. De erbjuder en helhetslösning från specifikation till produktion och montering. Genom sin egen maskinpark med den nyaste tekniken så har de möjlighet att vara flexibla och skräddarsy sitt erbjudande efter kundernas behov. Företaget har en lokal och familjär känsla, och söker nu efter sin nästa montör.