Kondektor söker en Innesäljare till Helsingborg

Kondektor söker en Innesäljare till Helsingborg

Kondektor söker en Innesäljare till Helsingborg
Kondektor söker en Innesäljare till affärsområdet arbetskläder & profilkläder, samt produktmedia. Drivs du av kundkontakt, service och försäljning? Gillar du prata i telefon? Då kanske detta är tjänsten för dig. Du kommer att vara placerad i Helsingborg och rapportera till Regionchefen.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter som innesäljare innefattar kundbemötande via framför allt telefon men även via fysiska besök i butiken. Övriga uppgifter kommer att vara order-hantering, administration och intern stöttning för organisationen. Du kommer att ha en egen befintlig kundstock men även olika prospekt som skall utvecklas. Du kommer att bistå och supportera övriga säljare med offerter, mötesbokning mm. Som en del i försäljningen ingår det också att vara "Backup" till butiken vid belastning. Du förväntas bygga relationer med kunderna och skapa en god upplevelse genom att svara på frågor och vägleda kunden. Du informerar även om nya produkter och lämnar priser enligt prislista. Du skapar order där du uppdaterar kundinformation och kontrollerar uppgifter. Du administrera den gemensamma inkommande mejlen samt upprättar, kompletterar och underhåller filer och register efter behov.

Din profil
Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfulls sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är målmedveten och resultatorienterad, samt konsultativ i din försäljning och har förmåga att både etablera och utveckla relationer. För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. På fältet och i butiken kommer du att möta både befintliga och nya kunder, dessa måste man kunna ta på ett ansvarsfullt och respektingivande vis. Som Innesäljare kommer du att ha ett nära samarbete med både kunder och medarbetare vilket kräver social kompetens, god kommunikativ förmåga och att du talar/skriver flytande svenska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en organisation som genomsyras av entreprenörsanda och eget ansvar och med stora möjligheter att påverka din vardag. Vi är ett gott gäng där gemenskap, trivsel och god arbetsmiljö är viktigt!

Övrigt
B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt befintliga gäng.
Tjänsten är på 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Frågor angående tjänsten besvaras av Regionchef Magnus Nilsson på magnus@kondektor.se eller +46 705 62 58 39.

Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2023-02-05 till rekrytering@kondektor.se. Skicka gärna in din ansökan tidigare då vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Märk din ansökan med "Innesäljare" i ämnesraden.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kondektor.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kondektor växer och är en ledande aktör i Södra Skåne inom försäljning av Heavy Workwear. Vi klär dig på jobbet med de mest hållbara arbetskläderna, snygga och modeinriktade profilkläder och nytänkande produktmedia. Vi bygger varumärke tillsammans med kunden. Vi har tre fysiska butiker som är belägna i Helsingborg, Ängelholm och Lund. Det är enligt oss branschens tre fräschaste butiker som vi är genuint stolta över, med stort utbud och välfyllda hyllor för snabba leveranser. Utöver butikerna så har vi en webbshopslösning i kundunika sortiment, statistik per individ mm. Butikerna agerar mötespunkt och inspiration för såväl befintliga som framtida kunder.