Hoppa till innehåll
Kassacentralen i Skåne AB logotyp

Installatör/IT-Tekniker till KassaCentralen!

Har du kunskaper om Data & IT och gillar att arbeta med händerna?
Är du även god kommunikatör som sätter kundensupplevelse i fokus?

Tjänsten
Nu letar vi efter vår nästa Servicetekniker att ingå i vårt fantastiska team i Helsingborg. Som Servicetekniker har du ett helhetsansvar för leverans och installation hos våra kunder, och du förväntas bistå kunder med hjälp och lösningar i enlighet med vår höga servicestandard.

Du får det bästa av två världar; du får arbeta självständigt och grotta ner dig i vår mjuk- och hårdvara – samtidigt som du får komma ut och träffa alla kunder och arbeta i varierande miljöer.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat,
  • Konfigurering av kassasystem
  • Leverans av produkter samt installation
  • Överlämning till och utbildning av kunder i våra system
  • Felsökning, underhåll och reparation av hårdvara.
Vi letar efter någon med grundläggande kunskaper inom IT och som känner sig bekväm i kundmötet. Kanske har du tidigare arbetat mycket inom restaurang eller nyligen avslutat en IT-utbildning? Eller arbetat som tekniker eller IT-support?

Vi söker dig som

  • Har B-körkort för manuell bil
  • Är en god kommunikatör
  • Serviceminded med kundupplevelsen i fokus
  • Har grundläggande kunskap inom data & IT eller teknik
Din första tid börjar med introduktion och upplärning inom våra unika och egenutvecklade system, så att du får rätt förutsättningar för att lyckas.

KassaCentralen är ett familjärt och roligt företag att arbeta på, och för de som vill finns stora möjligheter att utvecklas och växa internt.

Känns det som en roll som kan passa dig? Sök nu!

Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att vi kallar löpande på intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson
jobb
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kassacentralen är helhetsleverantör för kassasystem och betallösningar och vi utvecklar programvaror under fyra olika varumärken; TruePOS kassasystem med flera tilläggstjänster, TruePAY kortterminaler, TrueAPP onlinebeställningar och TruePAD enkel molnbaserad kassa som är helt mobil.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare