Servicetekniker After Sales i Nordvästra Skåne

Servicetekniker After Sales i Nordvästra Skåne

Beskrivning

Väx tillsammans med oss på Jungheinrich - Nu söker vi ytterligare en fälttekniker till Nordvästra Skåne.

Tjänsten ska tillträdas under Q1 2023.

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som fälttekniker och ansvara för service och reparationer hos våra kunder inom regionen. Du kommer att ha ett självständigt arbete och jobba med marknadens absolut modernaste produktprogram. Vår roll är att vara den samarbetspartner som hjälper kunden att förbättra sin verksamhet. Att identifiera och kommunicera behov - detta är en grundpelare i vårt arbetssätt.

Profil
  • Du är en social person som trivs i rollen där kundkontakt är en viktig del av arbetet
  • Du har en god förmåga att planera och prioritera samt ha struktur i ditt utförande
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom truckbranschen eller liknande område
  • Du har den rätta serviceandan och tycker om fysiskt arbete
  • Att få jobbet gjort och att ha en nöjd kund är en självklarhet för dig!
  • Då vår servicerapportering är helt datoriserad måste du ha god datorvana
  • Som person är du drivande, framåt och gillar att uppnå resultat
  • Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad, noggrann och hanterar ett högt tempo
  • Vi ser gärna att du har fordonsteknisk-, Truckteknisk-, eller verkstadsteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå.
Erbjudande

Jungheinrich erbjuder dig ett utvecklande jobb med frihet, bra villkor och utmaningar i ett framgångsrikt företag. Tekniken i truckarna lär du dig genom Jungheinrichs löpande utbildningsprogram.

Körkort

B-körkort är ett krav.

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet Heltid dagtid. I tjänsten kan det efter överenskommelse ingå beredskap.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök genom att klicka ansök nedan i annonsen, bifoga CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast. Sista ansökningsdag 2023-01-22, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så vänligen ansök snarast.

Vid frågor, kontakta:

Christian Olsson, Regional After Sales Manager Syd, på mobil +46 705 89 93 56 eller mail: christian.olsson@jungheinrich.se

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 19 000 anställda och en omsättning på mer än 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 195 medarbetare samt en omsättning på +700 miljoner kronor.

Jungheinrich hamnade på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Örebro och. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jungheinrich Svenska AB har ca 185 medarbetare och omsätter +600 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 18 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.

Jungheinrich ligger på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!