Hoppa till innehåll
Jobbklar Sverige AB logotyp

PIM-administratörer med placering i Helsingborg.

Ansök nu
I samarbete med Woody Bygghandel söker vi på Jobbklar 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.

Woody Bygghandel bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler order sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 5 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?

Woody Bygghandel söker nu efter 2 PIM-administratörer med placering i Helsingborg.

Vad är PIM?

Ett PIM-system (Product Information Management) är en programvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.

PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.

Om tjänsten som PIM-administratör

I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Woody Bygghandels riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och överse automatiserade processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.

Som PIM-administratör ska du:

- Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar och egenskaper i PIM-systemet

- Artikeladministration och innehållsproduktion för våra produkter

- Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data

- Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data

- Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data

- Övervaka och felsöka automatiserade processer

- Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM

- Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantör

Din profil

Vi ser att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då vi har en hel del internationella leverantörer. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är en fena på avancerat Excel-arbete och har erfarenhet av att arbeta i PIM- och CRM system och tycker det är roligt.

Om Woody Bygghandel

Woody är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Woody Bygghandel finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Woody ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Woody känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.

Processen framåt

I denna rekrytering samarbetar Woody Bygghandel med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Mateos Falk
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobbklar består utav arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är långsiktigt kostnadseffektiva. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.

Vi levererar tjänster inom rekrytering, bemanning, omställning, coachning och arbetsmarknad.

Liknande jobb