Hoppa till innehåll
Jobbklar Sverige AB logotyp

PIM-administratör med placering i Helsingborg sökes!

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I samarbete med Sveriges Fria Bygghandlare söker vi på Jobbklar 1 PIM-administratör med placering i Helsingborg.

Sveriges Fria Bygghandlare (tidigare Woody Bygghandel) bygger för framtiden och framtidens e-handel då utvecklingen är tydlig och fler orders sker genom e-handel. Vill du vara med på denna resa och känner att du vill arbeta och göra skillnad inom en kedja som ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö, utbildning, försäljning och som omsätter över 4 miljarder med ett stort antal anläggningar som har ett tydligt proffsfokus?

Sveriges Fria Bygghandlare söker nu efter 1 PIM-administratör med placering i Helsingborg.

Vad är PIM?

Ett PIM-system (Product Information Management) är en mjukvara som används för att hantera produktinformation. Det hjälper företag att samla in, organisera, hantera och distribuera information om deras produkter.

PIM-systemet fungerar som en central databas som innehåller all information om produkterna, inklusive produktbeskrivningar, priser, bilder, tillverkningsinformation, lagerstatus och annan relevant information. Informationen kan sedan användas för att uppdatera produktinformation på webbplatser, i kataloger, i butiker och på andra försäljningskanaler.

Om tjänsten som PIM-administratör

I rollen som PIM-administratör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa god datakvalitet i PIM-systemet. Arbetet går ut på att lägga upp artiklar och se till att de hanteras och publiceras på korrekt sätt enligt Sveriges Fria Bygghandlares riktlinjer. I rollen ingår även att onboarda nya leverantörer och hjälpa våra delägare att automatisera processer och tillsammans med teamet rekommendera nya processer i samråd med ansvariga.

Som PIM-administratör ska du:

  • Säkerställa god datakvalitet och berikningsgrad genom beskrivningar, bilder, filmer och egenskaper i PIM-systemet
  • Rekommendera och lotsa leverantörer till att kunna leverera data
  • Tillgodose e-handelns krav på data och vägleda e-handelns användning av PIM-data
  • Utveckla och förbättra processer rörande integrationer, PIM-modell och inhämtning av data
  • Övervaka och felsöka automatiserade processer
  • Självgående och drivande av förbättringsarbete inom PIM
  • Stödja kategorichef i kommunikation mot leverantör
  • Hjälpa våra delägare med lokal berikning
  • Vara med och driva vårt AI-projekt som vi kallar för Harvest

Din profil

Vi ser att du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska då vi har en hel del internationella leverantörer. Du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi eller likvärdigt. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du är en fena på avancerat Excel-arbete och har erfarenhet av att arbeta i PIM- och CRM system och tycker det är roligt.

Om Sveriges Fria Bygghandlare

FRIA (Sveriges Fria Bygghandlare) är bygghandeln som vill mer och består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Sveriges Fria Bygghandlare finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. FRIA ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. FRIA känner sin ort och lokala marknad och sätter stort värde i att vara bollplank, rådgivare och problemlösare och satsar därför på kompetens, service och kvalitet.

Processen framåt

I denna rekrytering samarbetar Sveriges Fria Bygghandlare med Jobbklar Sverige AB. Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att stänga annonsen när vi hitta dem vi söker så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan via länken i annonsen. Bifoga CV men även ett ansökningsbrev där du beskriver varför just du hade passat för jobbet.

Välkommen med din ansökan!
Jobbklar Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobbklar är verksamt på den svenska arbetsmarknaden och skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är kostnadseffektiva på sikt. Visionen är att genom effektiv matchning bli den naturliga länken mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Idag har Jobbklar ett unikt koncept och företagets konsulter är experter på den lokala och nationella arbetsmarknaden. Vi erbjuder rekrytering, bemanning, omställning och coachning. På så sätt levererar vi helhetslösningar inom arbetsmarknad och är er självklara länk mellan arbetssökande och arbetsgivare