Operatör till pall& lådlagning i Helsingborg

Operatör till pall& lådlagning i Helsingborg

VÅRT ERBJUDANDE

Vår kund effektiviserar och utvecklar emballagesystem som bygger på återanvändning inom den svenska dagligvarubranschen, på restauranger och i storkök. Produkterna används av omkring 1500 kunder, företaget har ca 150 anställda och går att hitta på flera orter i landet.

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? För kunds räkning söker vi nu en operatör till pall& lådlagning som kan jobba dagtid.

Arbetsbeskrivning

Som operatör har du hand om varuflödet till bolagets kunder, du ansvarar för samtliga processer kopplade till order och leverans. Din främsta arbetsuppgifter är att hjälpa till med kundens pall- och lådlagning. Genom att laga trasigt gods kan våra pallar och lådor återanvändas, din tjänst är därför en viktig del i företagets hållbarhetsarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Lagning av pallar och lådor
 • Truckkörning
 • Godsmottagning och godsavsändning
 • Daglig inventering
 • Driva arbetet inom säkerhet och förbättringar
DINA KVALIFIKATIONER
 • Gymnasial utbildning
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • MS Excel
 • Truckkort A1-4, B1
Meriterande
 • Truckvana
 • Erfarenhet från arbete inom logistik eller industri
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett flexibelt och initiativtagande arbetssätt. Det är viktigt att du ha ett administrativt intresse och erfarenhet av Excel då en del av arbetet sker i olika system. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta inom logistik och industri är detta meriterande. Vi ser gärna att du har god fysik och har förmågan att arbeta strukturerat.

För att vara aktuell till denna tjänst måste du kunna arbeta dagtid. Du erbjuds initialt en visstidsanställning på 6 månader direkt hos kunden. Tillsättning sker enligt överenskommelse med ersättning enligt kollektivavtal.

Om oss

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.