Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Extrajobb som lagerarbetare i Helsingborgstrakten

Ansök nu
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare som är intresserade av att arbeta extra några pass i veckan hos vår kund i Helsingborgstrakten. Dina arbetsuppgifter kommer till huvudsak bestå av truckkörning, lastning- och lossning samt packning.

Då det rör sig om en timanställning ser vi gärna att du är student eller har en annan sysselsättning på MINST 51%. Din huvudsakliga sysselsättning måste kunna styrkas med ett studieintyg eller anställningsavtal.

Vi ser gärna att du är tillgänglig 2- 3 dagar i veckan och att du är flexibel för inhopp. Arbetstiderna kan variera, både dagtid samt skift kan förekomma.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Truckkort A+B (krav)
  • Körkort B och tillgång till bil (krav)
  • Annan sysselsättning på MINST 50% (krav)
din profil

I denna tjänsten behöver du vara flexibel som person. Du ser inga hinder i att skifta arbetsuppgifter när/om det behövs, samt att variera dina arbetstider efter olika behov. Vi tittar mycket på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du som söker bör vara ambitiös, driven av att ständigt lära dig och utvecklas samt ansvarstagande. Efter din introduktion och upplärning är arbetet mycket självständigt och det är därför viktigt att du tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du behöver också vara noggrann och kvalitetsmedveten, säkerheten på arbetsplatsen är A och O.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM JOB&TALENT

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare