Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Teknisk Förvaltare till Catena, Helsingborg

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Catena befinner sig i en spännande fas. Vi möjliggör hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smartare kring lägen och varuflöden. Våra kunder finns inom olika segment och flera av dem med samhällsbärande funktioner. Som fastighetsbolag har vi tydliga hållbarhetsmål som genomsyrar hela verksamheten och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas vidare i bolaget.

Om tjänsten
Catena växer och förstärker organisationen med en teknisk förvaltare. I rollen ansvarar du för att utifrån ett tekniskt perspektiv förvalta våra fastigheter på bästa sätt och bidra till att optimera resultat och fastighetsvärde både på kort och lång sikt, samt på ett hållbart sätt.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • Ansvara för energifrågor, energiuppföljning och vara ansvarig beställare av energiprojekt
  • Ansvara för tekniska installationer och myndighetskrav/-besiktningar
  • Ansvara för upprättande av driftkostnadsbudget och uppföljning av dina fastigheter i dialog med kommersiell förvaltare
  • Ta en aktiv roll i bolagets energigrupp
  • Bistå med teknisk kompetens i fastighetsteamet
  • Ansvara för fastighetsdokumentation inom ditt bestånd
Vi arbetar i team och tillsammans med kommersiell förvaltare, teknisk förvaltare, drifttekniker och hållbarhetssamordnare har du hand om våra fastigheter i Helsingborg med omnejd, övriga fastigheter inom Region Syd kan förekomma. Region Syd leds av vår regionchef som blir din närmaste chef och du utgår från Catenas kontor i Helsingborg.

Om dig
Du har arbetat några år i branschen och känner dig trygg i rollen som teknisk förvaltare. I grunden har du en relevant utbildning att luta dig mot, ex fastighetsförvaltare med teknisk inriktning eller motsvarande. Du bidrar med ditt intresse för energifrågor och håller dig gärna uppdaterad med ny teknik inom området. De personliga egenskaperna kommer vara avgörande för att trivas och vara framgångsrik i rollen. Här behöver du vara analytisk och med samvetsgrannhet och kvalitetsmedvetenhet högt upp på din agenda samtidigt som du är framåt, initiativtagande och ser förändringar som möjligheter. Du behöver också ha körkort.

Självklart värdesätter vi erfarenhet med det är också viktigt VEM du är. Vi söker en riktig lagspelare då vi på Catena sätter laget före jaget och lägger stort värde i prestigelöshet och vilja att hjälpa till. Vi är stolta över vår gemensamma värdegrund. Det känner du dig bekväm med och kan stå bakom.

Lite mer om oss som arbetsgivare
På Catena strävar vi efter att skapa en inkluderande arbetsplats där alla medarbetares unika kompetenser, erfarenheter och perspektiv uppskattas och tas tillvara. För att förstå våra kunders behov och skapa nya affärer är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är en strategisk målsättning för Catena där ett hållbart arbetsliv är viktigt. Vår kultur genomsyras av vår värdegrund; vi överträffar förväntningar, vi tar ansvar över tid och vi är engagerade. Läs gärna mer om vår värdegrund och om att vara certifierade som Great Place To Work

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen via jerrie.se och har du några frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Bruman, 0735-405262. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och intervjuer, men som senast den 3 juni.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Catena är ett modernt, börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap.