Hoppa till innehåll
Iveco Sweden AB logotyp

Administrativ Assistant - Studentjobb

Ansök nu
Söker du efter ett extrajobb? Är du noggrann, teknikintresserad och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter? Då kan vi ha jobbet för dig!

Till våra verkstäder i Helsingborg och Malmö söker nu vi en Administrativ Assistant!

Du undrar troligtvis vad jobbet innebär?

Varierande administrativa uppgifter är svaret. Inkluderad är uppgifter som hantering av bilder och dokument, registrering av bilar och att vidarebefordra offertunderlag till kunder. Du kommer att använda telefon och dator som dina främsta arbetsverktyg. Gruppen som du kommer tillhöra sammanstår av fyra personer och ni kommer sitta tillsammans så det blir lätt att ställa frågor och få hjälp när det behövs.

Vi ser gärna att du kan arbeta ungefär 2-3 gånger i veckan på dagtid, och kanske även mer under ledigheter. Tanken är att detta blir långsiktigt extrajobb som sträcker sig ungefär 1 år fram i tiden.

Vem är du?

Om du är bra på Excel kommer det hjälpa dig, också om du har bra datorkunskap och vana att använda olika system. Du kommer behöva lära dig mycket nytt, så om du har lätt för att ställa frågor och är nyfiken av dig är det en plus också.

Känns det intressant?

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en deltids och visstidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir (Rekryterare) på telefon: +45 2234 6657

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Heidrun Thorsteinsdottir
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett varumärke som tillhör Iveco Group N.V. (MI:IVG). IVECO designar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon samt fordon för specialuppdrag som bland annat terränguppgifter.

Varumärkets breda produktsortiment omfattar IVECO Daily som finns från 3,5 till 7,2 ton i olika varianter, IVECO Eurocargo, som finns från 6 till 19 ton, och i det tunga segmentet över 16 ton finns IVECO WAY-serien med IVECO S-WAY för vägtransport, IVECO T-WAY för terrängtransport och IVECO X-WAY för lätta terränguppgifter. Dessutom bygger IVECO bussar för stads- och linjetrafik, samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har närmare 21 000 medarbetare globalt. Företaget har produktionsanläggningar i sju olika länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika där man tillverkar fordon med den senaste avancerade teknologin. Med 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i mer än 160 länder garanteras teknisk support överallt i världen där ett IVECO-fordon är i arbete. Mer information om IVECO finns på

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare