Ekonom till Isolerservice i Sydsverige AB

Ekonom till Isolerservice i Sydsverige AB

Du kommer att arbeta brett inom ekonomi där du ansvarar för
att sköta det löpande ekonomiarbetet för Isolerservice och våra tre bolag som ingår i Isolerservicesfären. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera avstämningar för likviditetskonton, löpande bokföring, uppföljning, bokning av in- och utbetalningar samt löneadministration. Vi ser gärna att du är självgående och har ett stort intresse av ekonomi.

Om rollen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter berör:
 • Orderhantering och fakturering
 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra och betalningar
 • Månadsavslut
 • Momsredovisning
 • Löneadministration
 • Skattedeklaration
 • Rapportering till ledningen
 • Årsbokslut
Du förbereder även underlag och samarbetar med revisor vid årsbokslut. Samarbete sker även med företagets VD och ägare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Du har gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Du har erfarenhet av ekonomiskt arbete från liknande roll
 • Du har god dator- och systemvana
 • Obehindrad svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av Fortnox är meriterande
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har ett öga för siffror. Vidare är du strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du är van vid att lösa problem och trivs med att hålla en hög servicenivå.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Eget kontor i våra nyrenoverade lokaler i Helsingborg

Lön: Enligt överenskommelse, månadslön

Om verksamheten

Isolerservice är ett familjeägt byggföretag med 10 anställda och en omsättning på 39 miljoner kronor. Företag är väletablerat och välskött med en solid ekonomisk bas. Vi arbetar över hela södra Sverige (Skåne, Halland och Blekinge). På Ättekulla industriområde i södra Helsingborg finns vår bas med kontor, lager och verkstad.

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@isolerservice.se så hjälper någon i teamet dig eller ring oss på 042-22 80 20.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info

Kontaktperson: Marcus Sternheden

Telefon: 042-22 82 20

Email: info@isolerservice.se

Område: Helsingborg

Yrkesroll: Ekonom

Typ av anställning: 50procent, provanställning 6 månader som övergår i tillsvidareanställning.

Hemsida: www.isolerservice.se

Sökord: Ekonom, redovisning, leverantöreskontra, kundreskontra, ekonomi, bokföring.
Mer info
Kontaktperson Marcus Sternheden
Email Mejla Marcus Sternheden
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.isolerservice.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Isolerservice AB

Isolerservice resa började redan 1980, då fyra framsynta entreprenörer såg möjligheterna med lösullsisolering. Idag har företaget växlat upp och drivs vidare av nästa generation entreprenörer, med samma vision som vid starten 1980, att genom kunskap och nyskapande underlätta för våra kunder och skapa energieffektiva konstruktioner i bostäder och lokaler. Bostäder och lokaler står idag för ungefär 40 procent av Sveriges energiförbrukning, det vill vi ändra på.

Isolerservice styrka är vår personal med erfarna och kunniga installatörer som tillsammans med våra byggingenjörer skapar bästa förutsättningar för en bra isoleringslösning och en välplanerad installation och arbetsprocess.

Isolerservice är medlem i Byggföretagen och verksamma i
Branschföreningen för Lösullsisolering, vilken har tagit fram ett kvalitetsprogram Behörig Lösull. Syftet med programmet är att säkerställa att samhällets myndighetskrav gällande brandskydd, energi, fukt och övriga byggnadsegenskaper uppfylls liksom att arbetet utförs enligt gällande krav rörande arbetsmiljö och säkerhet.

Isolerservice arbetar med ständiga förbättringar och vidareutbildar oss löpande, såväl internt som externt. Målsättningen är att stärka den interna kompetensen och öka trivseln på vår arbetsplats.

Isolerservice installatörer och tjänstemän har genomgått en utbildning i Behörig Lösull med prov. Vidare har de genomgått praktisk och teoretisk utbildning från den eller de leverantörer vars material används.

Sedan år 2011 ingår även Provisol som ett helägt dotterbolag till Isolerservice. Provisol utför provtryckningar och värmetermografering av byggnader. Provisols uppdrag ger oss en omfattande kunskapsbas, med vilken vi kan bredda vårt erbjudande mot dig som kund.