Hoppa till innehåll
Ansök nu

Miljö- och processmediachef
Interimsuppdrag - Helsingborg, Skåne 

Detta är ett konsultuppdrag på heltid och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos kunden. Vår kund arbetar inom livsmedelsindustrin med tillverkningsenheter över hela världen. Nu söker vi dig som trivs i rollen som konsult och har erfarenhet av miljö och hållbarhetsarbete. I rollen som miljö- och processmediachef kommer du att arbeta hos kunden med att leda, organisera och vidareutveckla miljöverksamheten och tillsammans med övriga medarbetare se till att de bedriver ett effektivt arbete inom miljö och hållbarhet.

I detta åtagande ingår:

 • Rådgivande till fabriksledningen och processorganisationen, du arbetar med företagets utveckling av övergripande strategier och mål inom miljöområdet
 • Teamet du leder, är ansvariga för driften av vattenverk, reningsverk samt ångcentral
 • Du driver arbetet med förbättringar samt uppföljning och kontroll av verksamheten
 • Ansvarar för företagets miljöarbete kring vatten-, luftemission-, energi-, samt avfallsfrågor. Detta sker genom ansvar för miljörapportering, periodiska besiktning, utredningar och bevakning av lagkrav samt efterlevnad
 • Sköter det löpande miljöarbetet och har regelbunden kontakt med tillsynsmyndigheter och andra intressenter rörande miljöfrågor

Din bakgrund och egenskaper

 • Högskoleutbildning med inriktning mot miljö och hälsoskydd eller liknande
 • Arbetat som specialist/sakkunnig inom miljöområdet
 • Insatt i miljölagstiftningen och har kunskap om miljöarbete vid tillståndspliktig verksamhet
 • Stort engagemang för miljö som du kombinerar med ett affärsmässigt förhållningssätt
 • God organisatör, strukturerat arbetssätt, vana från att dokumentera arbetet och att planera din arbetstid
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
 • Utveckla och bibehålla kontakter med samarbetspartners och myndigheter
 • Digital mognad samt goda kunskaper i Office-paketet
 • B-körkort

I arbetsrollen ingår det även att vara personalansvarig. Vi sätter därför hög prioritet på ditt ledarskap och hur du får ditt team att arbeta mot de uppsatta målen. Du har en inkluderande ledarstil där du kan lyfta medarbetarnas engagemang och få dem samverka, se förbättringsmöjligheter samt stötta dem i att utvecklas i deras yrkesroller.

Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och beräknas till en början att vara ca 6 månader på heltid. Vänligen ansök snarast!

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Interim Management.

Välkommen med din ansökan!Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Intensogruppen har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping.

För mer information gå in på www.intensointerim.se eller www.intensogruppen.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juli 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Interim Management. Vi arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning och tar fram en kompetent och erfaren konsult som gör jobbet! Intenso Interim Management är en del av Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare