Hoppa till innehåll
INR logotyp

Business Controller till INR, Malmö

Ansök nu

Vi söker en Business Controller som är i början av sin karriär och som vill vara en del av INR´s tillväxtresa. På INR i Malmö arbetar idag fyra ekonomer och nu ska gruppen utökas med en Business Controller. Du kommer ingå i ett kompetent team och ha många kontaktytor inom organisationen. Du erbjuds en spännande utvecklingskurva och din insats som Business Controller kommer bidra till INR´s fortsatta framgång.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Business Controller:
  • Månadsrapportering
  • Budgetarbete
  • Konsolidering
  • Rapporter till styrelsen
  • Lönsamhets- och marginaluppföljning
  • Intern kontroll

Du kommer även att vara delaktig i samt driva utvecklings- och effektiviseringsarbete. Initialt kommer du bli involverad i ett pågående projekt som innebär att konvertera över data från Qlikview till Power BI. Utöver ovan uppgifter kommer du stötta CFO och andra kollegor med diverse ad hoc uppgifter.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser att du som söker tjänsten har en ekonomiexamen från universitet/högskola eller yrkesutbildning. Om du har arbetat 1-2 år inom revision eller som ekonom tror vi att du passar bra för rollen. Du kommer arbeta mycket i excel, vilket innebär att du idag behöver känna dig trygg som användare i systemet. Har du erfarenhet av Power BI och/eller Qlikview är det meriterande. Du pratar och skriver obehindrad på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

Som person är du driven och ser varje möjlighet att lära dig något nytt. För att må bra i rollen identifierad du dig som en person med hög social kompetens samt har fokus inställd på att hitta lösningar.

Placeringsort:

Malmö

Om företaget:

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida – skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar. INR grundades 1988 och har sitt huvudkontor i Malmö samt produktion i Jönköping och Malmö. Bolaget ägs sedan 2020 av danska badrumsmöbeltillverkaren Dansani. Huvudmarknader för INR är Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Läs mer på www.inr.se

Vad erbjuder företaget dig?

INR erbjuder dig möjlighet att växa in i rollen som Business Controller samt få en spännande utvecklingsresa till mer komplexa uppgifter över tid. INR sitter i nyrenoverade fina lokaler och det går lätt att ta sig dit både med bil, cykel eller kollektivtrafik. INR välkomnar dig till ett glatt team och du erbjuds även flexibilitet inom normala kontorstider, friskvårdsbidrag samt möjlighet till en bonus.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare