Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Fältsäljare, Västra Skåne

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en social och serviceinriktad säljare som söker ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt? Vill du spela en viktig roll på ett branschledande företag, där du arbetar med uppsökande försäljning ute i fält? Då kan det vara dig vi söker som vår nya fältsäljare i västra Skåne!

Vad innebär tjänsten?


Hydroscand i Helsingborg liksom hela Hydroscand växer och utökar därmed med en ny fältsäljare! Som fältsäljare på Hydroscand arbetar du målinriktat i din strävan efter att utveckla försäljningen med hjälp av företagets affärsidé.

"Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder tjänster samt lösningar för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation."Du kommer att ha kontakt med nya och befintliga kunder och arbeta för att skapa nya affärsmöjligheter - allt för att utöka vår verksamhet i och runt omkring Helsingborg samt Västra Skåne. Du kommer även vid behov stötta övriga delar av regionen med säljinsatser. Du kommer att arbeta aktivt med att besöka nya och befintliga kunder.

I rollen som fältsäljare ingår följande arbetsuppgifter:
  • Utveckla affärer inom sitt distrikt och inom ramen för Hydroscands affärsidé.
  • Att i arbetet ha en löpande kommunikation med kunden för att utgå från dennes behov.
  • Att aktivt bearbeta berörda kundsegment, varugrupper och distrikt enligt marknadsplan.
  • Att upprätta offerter enligt gällande rutiner i företaget.
  • Att säkerställa att kundavtal är förankrat i affärssystemet.
  • Att uppdatera priser när nettoprisavtal förekommer.
  • Att gå igenom kundens krav på reklamationshantering, vid upprättande av kundavtal, och jämföra med Hydroscands rutin, vid avvikelser ska detta ske i samråd regionchef.
Du kommer att utgå från vår filial i Helsingborg och rapporterar till regionchefen.Vi erbjuder


En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.Vem är du?


För att trivas i rollen som fältsäljare bör du vara lyhörd, ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, ett stort engagemang samt en känsla för service. Dessutom vill vi att du har en mycket god social kompetens och en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Vi ser det som ett plus om du har motorintresse och tidigare erfarenhet av branschen. Vidare är det meriterande med lokal kännedom av marknaden. B-körkort är ett krav.Är du intresserad?


För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Conny Hansen (regionchef) på telefon: 0451-388 486

Sista ansökningsdag är 29 januari 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök Hydroscands webbplats, hydroscand.se.

Liknande Jobb

Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 mars 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.