Hjertmans i Helsingborg söker butikssäljare och extrapersonal med stort båtintresse!

Hjertmans i Helsingborg söker butikssäljare och extrapersonal med stort båtintresse!

Butikssäljare på 75% tillsvidaretjänst
Vi söker nu en driven säljare till Hjertmans båttillbehörsbutik i Helsingborg med ett brinnande intresse för båtar och båttillbehör. Vi söker dig som är utåtriktad och som älskar försäljning och varierande butiksuppgifter. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste för denna tjänst och har du erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen är det mycket meriterande. Tjänsten är på 75% men kan komma att utökas till en heltidstjänst.

Extrapersonal sommaren 2023
Vi söker dig som är framåt, har hög servicekänsla och som kan bemanna kassa, hjälpa kunder i butiken, svara i telefon. För att ge våra kunder bästa möjliga service är båtintresse ett måste och du får gärna ha erfarenhet från tidigare jobb i båtbranschen. Lägsta ålder 18 år.

Välkommen att maila in din ansökan till: helsingborg@hjertmans.se så fort som möjligt, då tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. (1 mars 2023)
Mer info
Email Mejla Hjertmans Sweden AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hjertmans.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hjertmans är en av Sveriges ledande båttillbehörskedja. Vi inriktar oss till både motorbåt-och segelbåtsägare. Vi har ett brett sortiment med över 10.000 unika artiklar. Hjertmans Båttillbehör består av 11 butiker och webbshop i Sverige och Danmark.