Säljare 80% med ansvar

Säljare 80% med ansvar

Vi söker nu två drivna och serviceinriktad säljare/ledaretill MediaMarkt Helsingborg

Data/Gaming säljare/ledare 80%: Driva data/gaming ihop med avdelningschef, ser till att rutiner följs, följa upp säljare, fylla på varor och självklart sälja.

Service ledare 80%: Driva service avdelningen ihop med avdelningschef, mkt kontakt med verkstäder, uppföljning av reklamations ärenden och självklart vara en ledare för gänget.

Vi bygger för framtiden, häng med på våran resa in i framtiden

Vi byggde om våran butik hösten 2021 så passa på att sök till en av Mediamarkt finaste butiker.

Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare/ledare på golvet arbetar du i aktivt på golvet att sälja och leda personal. Denna roll innebär att du ska agera MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och att hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal. I vår servicedesk arbetar du med att ta emot och hantera reklamationer, serviceärenden och varubyten samt är behjälplig vid felsökning av skadade/trasiga produkter. Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden. Krav är att du jobbat som ledare eller chef tidigare. Tjänsterna är på deltid 80% och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till omgående, självklart respekterar vi ev uppsägningstid

Förmåner

Självklart följer vi handels kollektivavtal, ansvartillägg, lukrativt bonussystem, träningsbidrag mm

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann, snabb och en självklar ledare för avdelningen. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Kassa/Service ledare eller säljare/ledare på golvet hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Gustav Skoglund, skoglundg@mediamarkt.se

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-03-31

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gustav Skoglund
Email Mejla Gustav Skoglund
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?