Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Transportbilsäljare Renault

Ansök nu
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Mobility Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

På Hedin Mobility Group arbetar idag cirka 8 000 medarbetare med verksamhet i 13 länder, det gör oss till en av Europas största mobilitetsleverantörer. Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en högklassig service och ett brett utbud av bilar från ledande bilmärken.

Hedin Bil gör en storsatsning tillsammans med Renault och vi på Helsingborg Transport och Lastbilscenter söker därmed en driven transportbilsäljare, som kan arbeta i högt tempo och bearbeta kunder på ett effektivt sätt. Vi är en av norra Europas modernaste transport- och lastbilsanläggningar. De 5.500 kvm är fördelade på 2.000 kvm bilhall för transport- och lastbilar. Som transportbilsäljare på Hedin Bil kommer du arbeta med försäljningen av transportbilar av bilmärket Renault. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 • Aktiv bearbetning av befintliga och potentiella kunder
 • Kontakta företag och boka in möte och driva den egna affären
 • Sälj av transportbilar och tillhörande produkter och tjänster
 • Ansvara för hela säljprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning.
 • Bygga och upprätthålla goda relationer med kunder och samarbetspartners.
 • Uppföljning av försäljningsmål och kundnöjdhet
Vi söker dig som har:
 • Tidigare erfarenhet av mötesbokning
 • Erfarenhet av försäljning
 • Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
 • Goda kommunikationsfärdigheter och relationsbyggande färdigheter
 • Initiativtagande och en positiv attityd
 • B-körkort
 • Behärskar svenska i både tal och skrift
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och en bra teamkänsla. Här får du möjligheten att vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt samtidigt som du utvecklar dina egna kunskaper och färdigheter. Vidare får du möjlighet att arbeta med marknadsledande produkter i en utmanade roll i ett växande företag.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Låter det som en spännande möjlighet? Skicka in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Jörgen Bengtsson, Platschef

Jorgen.Bengtsson@hedinbil.se

042-16 63 21

Milivoj Kocic, Försäljningschef

mille.kocic@hedinbil.se

042-16 63 26
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare