Hoppa till innehåll
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som däckmontör kommer du få arbeta med hjulskiften samt omläggningar. Rollen innefattar kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet.
  • Kundbemötande är centralt för rollen.
  • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
  • Fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.
  • Tjänsten är på deltid under däcksäsongen November - Februari.
Nyckelkompetenser/förmågor
  • Tidigare erfarenhet av hjulskiften är meriterade.
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Svenska.
  • B-körkort.
Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att att anpassa dig till nya situationer.

Varför arbeta med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb