Hoppa till innehåll
GDL Sjöcontainer AB logotyp

Redovisningsansvarig till GDL Sjöcontainer i Helsingborg

Ansök nu
Är du trygg i din redovisning och vill arbeta på ett bolag med en riktig vi-känsla? Då ska du fortsätta att läsa. Vi söker nu en Redovisningsansvarig till GDL Sjöcontainer i Helsingborg. Här erbjuds du en klassisk redovisningsekonomitjänst där du får möjlighet att arbeta från ax till limpa i ett team med tre kollegor som ansvarar för kund och leverantörsreskontra. Du kommer att rapportera till CFO. Kontoret är beläget i fina och fräscha lokaler med utsikt över Helsingborg.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar av konton
  • Månads- och årsbokslut
  • Skatter & deklarationer
  • Anläggningsregister
  • Stötta leverantörs- och kundreskontra
  • Avtalshantering
  • Interna kontroller
  • Kontakt med revisorer och myndigheter
  • Lönehantering
Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig några års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning. För att lyckas i rollen känner du dig trygg i grundläggande redovisning och van att arbeta självständigt med hela flödet. Som person är du positiv, drivande och tycker om att få sätta processer och rutiner på ditt dagliga arbete. Du samarbetar väl med andra, är mån om teamet och du har en lösningsorienterad approach. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar GDL Sjöcontainer med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766-507438 eller Anna Gaetani på telefon 072-9997347.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

GDL Sjöcontainer AB är Sveriges största transportör av sjöcontainers och utför transporter med såväl bil som med tåg inom hela Sverige. Vi har kontor i Helsingborg, Göteborg och Stockholm samt driver kombiterminaler i Helsingborg och i Katrineholm. Bolaget omsätter 620 mkr och har närmare 60 medarbetare samt sysselsätter 150 avtalstransportörer med ca 350 lastbilsekipage. För oss är hög servicegrad, hållbara transporter och fortsatt digitalisering av verksamheten en självklarhet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare