Hoppa till innehåll
Förenade Bil AB i Malmö logotyp

Reservdelssäljare till Förenade Bil i Helsingborg

Förenade Bil i Helsingborg kommer pga. pensionering av en uppskattad kollega att rekrytera en ny medarbetare. Vill du göra ett medvetet val att jobba med starka varumärken och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen med en ansökan.

Den vi söker skall vara strukturerad och vilja ta ett litet större ansvar för reservdelslagret utifrån sortiment, lagernivåer samt allmän utveckling av verksamheten tillsammans med servicechef på plats i
Helsingborg. I tjänsten ingår det också att sälja reservdelar och tillbehör till kunder och partners.

Kvalifikationer för tjänsten är att du bör ha erfarenhet från bilbranschen och det är en klar fördel om du har jobbat i Kobra som är vårt affärssystem. Eftersom du har mycket kundkontakt läggs stor vikt att din personlighet passar i tjänsten. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet.
Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Är du intresserad av jobbet, maila ditt CV samt personliga brev till Servicechefen Adnan Burzic, adnan.burzic@forenadebil.se.
Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, intervjuer kommer därför hållas löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare