Hoppa till innehåll
Ansök nu

Jobbar du som butiksmedarbetare eller tidigare jobbat och känner att det är dags för nya utmaningar? Då är detta något för dig. Nu söker vi på Eterni butiksmedarbetare till våra kunder i Helsingborg med omnejd! 

ARBETSUPPGIFTER
Som butiksmedarbetare hos våra kunder kommer du att arbeta med allt som berör butiken. Du kommer ha ett roterande schema där du utför olika arbetsuppgifter varje dag. I Arbetet ingår daglig kundkontakt där du hjälper kunden utifrån deras behov.

Vanliga arbetsuppgifter i matbutiken:

  • Kundservice
  • Fronta produkter
  • Godsmottagning
  • Prismärkning
  • Packa upp varor
  • Hålla rent och fint i butiken

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du väldigt driven och serviceminded. Samtidigt är du en ödmjuk och hjälpsam person där du gärna hjälper kunden och dina kollegor. Du tar eget ansvar men gillar att jobba i grupp och samarbeta i ett tight team. Flexibilitet är viktigt i vardagen som butiksmedarbetare, även när det gäller arbetstider och helgarbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom butik och försäljning tidigare. I perioder är det högt tryck i butiken vilket kräver att du är stresstålig. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som butiksmedarbetare är till en början ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Eterni SYD med goda chanser till att bli övertagen av kunden vid uppdragets slut. 
 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare