Elis är ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag. Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och har 2022 blivit utsedda av Karriärföretagen som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 

Säljare av skydds- och arbetsskor
till södra och västra Sverige

Vår kärnverksamhet bygger på att vi hyr ut våra olika produkter och textilier i en cirkulär affärsmodell, alltför ett mer hållbart samhälle.

Vi säljer en service och tvättjänst till våra kunder där kunden alltid har hela och rena produkter.

Vi söker nu en säljare, för vårt skosortiment, som vill hjälpa oss att fortsätta växa. Vi har specialutvecklade arbetsskor för olika branscher och vi ser till att personalen som hyr har rena och fräscha skor. Skorna tvättas, rekonditioneras och ser ut som nya igen. Vi ser till att förlänga livslängden på skorna!  

Vad innebär rollen som säljare?
Vi söker dig som motiveras av att jobba mot befintliga kunder. Rollen präglas av ett högt tempo, självständigt arbete och en stor frihet i bearbetningen av din region, södra Sverige. Du kommer att ha ett kontor som ligger i närheten av din bostad så beroende på var du bor kan det variera. Lämplig bostadsort är runt Malmö, Helsingborg, Halmstad eller Göteborg. Det kommer att ingå ungeför 4-6 övernattningar per månad. 

Du bokar själv dina möten, skriver offerter, förhandlar och skriver avtal. Du har en egen budget och du rapporterar direkt till försäljningschefen. 

”Det finns många anledningar till varför just du skall söka tjänsten som säljare hos oss på Elis. Du blir en viktig del av något större och här finns fina möjligheter att utvecklas som affärsman eller affärskvinna.

Just teamkänsla och ansvar att leverera på såväl mjuka som hårda värden är något av personliga honnörsord för mig och vårt team.

Med mina dryga 20 år inom bolaget så har jag såklart erfarenhet av vår business och våra kunder att dela med mig utav. Detta tillsammans med just din erfarenhet, och det nya du kommer att tillföra vårt team med din personlighet och säljerfarenhet, ser vi som en fantastisk kombination och värdefullt för såväl Elis som för dig”

- Christian Lind, Sales Manager Arbetskläder

Vem är du?
För att lyckas i tjänsten så behövs ett personligt driv och du måste älska att sälja. Struktur och förmåga att planera dina dagar optimalt är en självklarhet. Du vet att du behöver ha en hög aktivitetsnivå och har den disciplinen. Du är snabbtänkt, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund. Att göra affärer är det bästa du vet!

Vad kan du?
Du har tidigare erfarenhet antingen från fältförsäljning eller från försäljning till befintliga kunder. Du har lägst gymnasieutbildning samt körkort.

Vi som jobbar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi att du också ska känna! 

Varför ska du välja Elis?
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder vi löpande kompetensutveckling och en konkurrenskraftig lön som du själv kan påverka genom ditt försäljningsresultat.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Lind, Sales Manager på tfn 070-267 96 66.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag! 

Sista ansökningsdag är söndagen den 29 januari 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 22 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!